Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Άκουσα “βοήθεια” και είδα την κόρη της να κλαίει» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Άκουσα “βοήθεια” και είδα την κόρη της να κλαίει»

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:28 μ.μ.  |  Τρίτη 7 Ιουνίου 2022




Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε. Αυτή είναι, μέχρι στιγμής, η εξήγηση των αρχών για όσα έγιναν χθες (06.06.2022) στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου ένας 64χρονος σκότωσε την 59χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια έστρεψε την ίδια καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Άλλη μια γυναικοκτονία στη μακρά λίστα.


Οι μαρτυρίες γειτόνων στο newsit.gr δείχνουν πως ο 64χρονος άνδρας, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, έμεινε για ώρα μέσα στο σπίτι τους, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος και στη δική του ζωή. Το ζευγάρι από την Προσοτσάνη Δράμας είχε δυο κόρες, μια από τις οποίες πήγε σήμερα στο σπίτι τους και έτσι αποκαλύφθηκε η νέα γυναικοκτονία.



Ήταν 08:30 το πρωί όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη. Η κόρη του ζευγαριού πήγε στο πατρικό της γιατί δεν μπορούσε να βρει τους γονείς της. Εκεί έζησε το απόλυτο σοκ: η μητέρα της νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού και ο πατέρας της στο μπάνιο. Εκεί είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.


Μια κραυγή ήταν το μόνο που ακούστηκε στη γειτονιά. Μια κραυγή και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, «πάγωσαν». «Σήμερα απλά άκουσα «βοήθεια». Μετά είδα την κόρη της να κλαίει. Έτρεξα πήγα εκεί, κάλεσα το ασθενοφόρο», περιέγραψε στο newsit.gr γειτόνισσα του ζευγαριού. Δεν κρύβει πως «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν μπορώ να ησυχάσω από το πρωί. Ποτέ δεν ακουγόντουσαν φασαρίες, νομίζαμε ότι ήταν το καλύτερο ζευγάρι. Πίσω από τις κλειστές πόρτες δεν ξέρεις τι γίνεται».





Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με όσα περιέγραψε στο newsit.gr άλλη γειτόνισσα. Μια γυναίκα που άκουσε τους πυροβολισμούς αλλά το μυαλό της δεν πήγε σε τέτοιο κακό. «Άκουσα χθες δύο μπαμ κατά τις 20:00 και στις 22:15 το βράδυ. Δεν ήξερα τι ήταν», λέει. Και σοκαρισμένη προσθέτει: «Ήταν πολύ καλή οικογένεια, πώς έγινε αυτό;».


«Ήξερα ότι θα χώριζαν, της είχε δώσει 20.000€»

«Γνώριζα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα μεταξύ τους και θα χώριζαν», λέει από την πλευρά της στο newsit.gr η πρώτη ξαδέρφη του 64χρονου δράστη και αυτόχειρα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε συνεννοήσεις για το πώς θα χώριζαν την περιουσία τους. 


Η στενής συγγενής του δράστη, προσπαθώντας με δυσκολία να κρατήσει τα δάκρυά της, με τον 64χρονο είχαν συχνή επικοινωνία και τον περιγράφει ως έναν «ένας ευαίσθητος και γλυκός άνθρωπος που δεν ξέρω τι έχει συμβεί για να έφτασε σε αυτό το σημείο». 





Η ξαδέρφη του δράστη ανέφερε ότι «πριν δύο μέρες είχε δώσει στη γυναίκα του 20.000€ γιατί θα έφευγε από το σπίτι. Προφανώς είναι το μερίδιο του σπιτιού γιατί το είχαν φτιάξει μαζί. Ποιος ο λόγος να γίνει το φονικό; Πραγματικά δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να μεσολάβησε».


Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα – Άγγελος Λαμπίδης

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html