Τρακάρουν και εξαφανίζονται – Οδηγός περιγράφει τις σκηνές στο Ηράκλειο που θα θυμάται για πάντα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Τρακάρουν και εξαφανίζονται – Οδηγός περιγράφει τις σκηνές στο Ηράκλειο που θα θυμάται για πάντα

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:15 π.μ.  |  Τρίτη 14 Ιουνίου 2022


Έντονος προβληματισμός στο Ηράκλειο και γενικότερα στην Κρήτη, για τους οδηγούς που τρακάρουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και γίνονται καπνός…


Ασυνείδητοι τρακάρουν παρκαρισμένα οχήματα στους δρόμους στην Κρήτη και γίνονται καπνός οδηγώντας σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες τους, που από τη μια στιγμή στην άλλη καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Πρόκειται για φαινόμενο, που διαχρονικά επαναλαμβάνεται ακόμη και από οδηγούς τα οχήματα των οποίων είναι ασφαλισμένα. Παρότι η διαδικασία που ακολουθείται για την κάλυψη των ζημιών είναι εξαιρετικά απλή, εκείνοι επιλέγουν να πατήσουν γκάζι και να εξαφανιστούν αφήνοντας σύξυλους και χρεωμένους άλλους οδηγούς.


Θύμα ενός τέτοιου ασυνείδητου οδηγού έπεσε πρόσφατα και μια Ηρακλειώτισσα και μάλιστα στο κέντρο της πόλης όπου παρά τις εκκλήσεις των περαστικών, ο οδηγός το έβαλε στα πόδια. Την ίδια ώρα για ξεκάθαρο παράδειγμα ασυνειδησίας αλλά και έλλειψης οδηγητικής παιδείας κάνουν λόγο και οι εκπαιδευτές οδήγησης, τονίζοντας πως θα πρέπει πάντα ο εκάστοτε οδηγός να αναλαμβάνει την ευθύνη για τη ζημιά που, προφανώς χωρίς να θέλει, προκάλεσε.  


Με τις καταγγελίες για τέτοιου είδους περιστατικά να είναι συνεχείς, πολίτες κάνουν λόγο για μία πράξη ανθρωπιάς, επισημαίνοντας παράλληλα πως θα μπορούσε ο καθένας να βρεθεί στην ίδια θέση. 


Δείτε το βίντεο του neakriti.gr…



Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html