Έκτακτος συναγερμός με την Alpha Bank – Το μήνυμα απάτης και τι να κάνετε άμεσα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Έκτακτος συναγερμός με την Alpha Bank – Το μήνυμα απάτης και τι να κάνετε άμεσα

Κατηγορία Τράπεζες στις   2:30 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Μεγάλη προσοχή σε όσους είστε πελάτες.


Το τελευταίο διάστημα, οι απατεώνες, προσπαθούν να σας ξεγελάσουν με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο! Μεγάλος τους σκοπός είναι να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, ιδιαίτερα μέσω ηλεκτρονικής απάτης.


Τι να κάνετε άμεσα

«Ας δούμε λοιπόν τι αναφέρει το συγκεκριμένο μήνυμα με τίτλο «Εκσυγχρονίζω»: Έχετε λάβει μια νέα ειδοποίηση, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να τη συμβουλευτείτε.


Ελέγξτε τώρα Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επειδή είστε ένας πολύτιμος πελάτης που έχει εγγραφεί σε μέτρα υψηλού ασφαλείας. Σας ευχαριστούμε για την άμεση προσοχή σας σε αυτό το θέμα. Θερμούς χαιρετισμούς».


Αυτό που χρειάζεται να κάνετε άμεσα είναι να το σβήσετε και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση μην πατήσετε το κουπί-ενεργό σύνδεσμο που λέει «Ελέγξτε τώρα».





Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας 9 εκατ. ευρώ από την Alpha Bank ανακοίνωσε η ​Flexopack.​


Ειδικότερα:


Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «FLEXOPACK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «FLEXOPΑCK A.E.» (εφεξής «Εταιρεία»), σε συνέχεια της από 2 Ιουνίου 2022 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, ανακοινώνει ότι την 9η Ιουνίου 2022 υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και του ν. 3156/2003, όπως ισχύουν, ποσού εννιά εκατομμυρίων Ευρώ (9.000.000 €) με κάλυψη αυτού από την «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».


Διαχειριστής Πληρωμών και Εκπρόσωπος των Ομολογιούχων ορίσθηκε η «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».


Η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει το προϊόν του ως άνω Κοινού Ομολογιακού Δανείου ως ακολούθως:

ποσό τριών εκατομμυρίων διακοσίων δεκατεσσάρων χιλιάδων ευρώ (€3.214.000) για την εξόφληση/αναχρηματοδότηση υφιστάμενου δανεισμού της Εταιρείας στην Alpha Bank AE και


ποσό πέντε εκατομμυρίων επτακοσίων ογδόντα έξι χιλιάδων ευρώ (€ 5.786.000) για την χρηματοδότηση κεφαλαίου κίνησης της επιχείρησής της.


Πηγή: athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html