Εγκληματική ενέργεια «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του 75χρονου – Έρευνες και στο περιβάλλον του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Εγκληματική ενέργεια «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του 75χρονου – Έρευνες και στο περιβάλλον του

Κατηγορία Ρόδος στις   7:23 μ.μ.  |  Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022




Ακόμα και το περιβάλλον του 75χρονου, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Ρόδο, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, καθώς τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους “δείχνουν” ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.    


Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης από τον έναν εκ των δύο γιων του θύματος, καθώς ήταν αυτός που είδε πρώτο το άψυχο κορμί του πατέρα του να κείτεται στο πάτωμα του σπιτιού στην Ρόδο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες που θα τους δείξουν το δρόμο για την εξιχνίαση του εγκλήματος. 


Δεμένος πισθάγκωνα και με σχοινί στο λαιμό του

Το σκηνικό που αντίκρισαν μέσα στο σπίτι αλλά και οι συνθήκες παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ο 75χρονος ήταν δεμένος πισθάγκωνα με ένα κορδόνι, ενώ γύρω από το λαιμό του ήταν περασμένο ένα σχοινί.  


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή, ενώ οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Ρόδου αναζητούν τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν το παζλ της δολοφονίας.


Έτσι, συλλέγουν στοιχεία, ενώ από τις καταθέσεις που έχουν πάρει ψάχνουν να βρουν τα ίχνη του δράστη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αστυνομικοί ερευνούν και άτομα από το περιβάλλον του 75χρονου, από τα οποία έχουν ζητήσει να τους αναφέρουν που βρίσκονταν από το πρωί της Τρίτης 14 Ιουνίου έως το μεσημέρι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν παρουσιάσει κάποια άλλοθι τα οποία ερευνώνται από τους αστυνομικούς.    


Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης  

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html