Τα Ζώδια της Κυριακής 26.06.2022 - Ζυγέ, ώρα για αλλαγή παραστάσεων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.06.2022 - Ζυγέ, ώρα για αλλαγή παραστάσεων

Κατηγορία Ζώδια στις   6:30 π.μ.  |  Κυριακή 26 Ιουνίου 2022




Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός

«Στρολάρεις» ευχάριστα με φίλους και σύντροφο, ανακαλύπτοντας ίσως και καινούργια μέρη. Αν ωστόσο είσαι φοιτητής, ίσως πρέπει να ανοίξεις και κάνα βιβλίο.


Ταύρος

Αν και έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και το πλάνο για τη βδομάδα που ξεκινά, η Κυριακή είναι αρκετά «εύγλωττη» για να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου.


Δίδυμοι

Με περισσότερο ενθουσιασμό και καλοκαιρινή διάθεση η μέρα σου, προσφέρεται ακόμα και για να σε περιποιηθείς στο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης. Φτου σου, μπιούτιφουλ!


Καρκίνος

Αφιέρωσε την Κυριακή σου στην ξεκούραση και στην ξάπλα, απολαμβάνοντας λίγες παραπάνω ώρες ύπνου που τόσο έχεις ανάγκη, χωρίς να κουράζεις το μυαλουδάκι σου για τίποτα μη ουσιώδες.


Λέων

Κοινωνική και με επικοινωνιακό «μπρίο» η μέρα, σε βοηθά να ξεδιπλώσεις την εξωστρέφειά σου μέσα σε παρέες. Επίλέξε ωστόσο wisely τη «σύσταση» αυτών, πηγαίνοντας εκεί που ξέρεις ότι μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.


Παρθένος

Κάτι λίγο που πρέπει να φροντίσεις για τη δουλειά, ίσως και κάνα δυο πρακτικές υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένεια και «τσουπ», σου ‘φύγε η Κυριακή και δεν το κατάλαβες. Ωιμέ!


Ζυγός

Ώρα για αλλαγή παραστάσεων, ίσως με μια επίσκεψη σε κάποια κοντινή παραλία σήμερα, αποφορτίζοντας τον οργανισμό σου από την πίεση της εβδομάδας. Μην ξεχάσεις το αντιηλιακό σου μόνο, γιατί ο ήλιος καίει!


Σκορπιός

Ίσως νιώθεις λίγο «κρατημένος» συναισθηματικά, εξαιτίας της έγνοιας για τα επαγγελματικά maybe, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολεί και ένα προσωπικό θέμα ή κάτι σχετικό με την υγεία σου.


Τοξότης

Το τηλέφωνο μάλλον δεν θα σταματήσει να χτυπάει σήμερα για καλέσματα και κανονίσματα για εξόδους και συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να το χαρείς βρε!


Αιγόκερως

Τι κι αν είναι Κυριακή, εσύ σαν φρόνιμο παιδί ετοιμάζεις τα «ταπεράκια» για την working week, αφού η κατάσταση δεν σηκώνει άλλες ψωμάρες αν θέλεις να είσαι bikini ready. Ντάξει, αλλά μην το παρακάνεις.


Υδροχόος

Κοινωνική και «ξώχαρη» η Κυριακή σου, σε θέλει να ανταλλάσσεις μηνύματα με φίλους και αμόρε για το πού θα τη βγάλετε, επιλέγοντας «minimal invasive» καταστάσεις ως επί το πλείστον.


Ιχθύες

Λίγο too tired για τρεξίματα και «μπούρου μπούρου» ίσως σήμερα, με το setting του σπιτιού να φαίνεται αρκετά πιο appealing για μαζώξεις και χαλαρά σπιτικά μαγειρέματα μόνο για λίγους και καλούς.


Πηγή: athensvoice.g

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html