Survivor: Πρώην παίκτρια μηνύει την παραγωγή... (ΦΩΤΟ) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Survivor: Πρώην παίκτρια μηνύει την παραγωγή... (ΦΩΤΟ)

Κατηγορία Survivor στις   11:09 μ.μ.  |  Σάββατο 28 Μαΐου 2022


Ποινικά και αστικά κατά της εταιρείας που εκπροσωπεί το «Survivor» στρέφεται πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα, η Σοφία Μαργαρίτη στρέφεται κατά της εταιρείας, καθώς -όπως υποστηρίζει- κατά την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης και ενώ υπέφερε από αφόρητους πόνους μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.





Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται επίσης πως: «η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί διαβεβαιώνοντάς τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη».


«Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως, δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγή: filathlos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html