Έπεσε ξύλο στο Survivor, ο Κατσαούνης βάρεσε τον Καραγκούνια: «Ποιανού σπίτι θα γ@μ... ρε;» (vids) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Έπεσε ξύλο στο Survivor, ο Κατσαούνης βάρεσε τον Καραγκούνια: «Ποιανού σπίτι θα γ@μ... ρε;» (vids)

Κατηγορία Survivor στις   12:21 π.μ.  |  Κυριακή 8 Μαΐου 2022




Ο Γιώργος Λιανός πήγε εσπευσμένα στις καλύβες που ανακοίνωσε την αποβολή του Κατσαούνη από το παιχνίδι μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την τιμωρία του.


Μπουνιές και κλωτσιές έπεσαν στο Survivor με τον Γιώργο Κατσαούνη να επιτίθεται στην καλύβα το βράδυ στον Τάκη Καραγκούνια και να τον κλωτσάει στο στομάχι και να τον βαράει στο μέτωπο. Ο Γιώργος Λιανός πήγε εσπευσμένα στις καλύβες που ανακοίνωσε την αποβολή του Κατσαούνη από το παιχνίδι μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την τιμωρία του.



Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Καραγκούνιας έψαχνε τα παπούτσια του. Ρωτούσε ποιος τα πήρε και είπε, «όποιος το έκανε του γ@μ... το σπίτι». Ο Κατσαούνης του είπε «μη βρίζεις σπίτια, άσε τα σπίτια» και ο Καραγκούνιας του απάντησε «δεν πιάνει εσένα».


Ο τσακωμός και η ένταση συνεχίστηκε μέχρι που πήγε ο Κατσαούνης από πάνω του, εκεί που ήταν ξαπλωμένος και του είπε «ποιανού σπίτι θα γ@μ... Ρε;». Τον κλώτσησε στο στομάχι, ενώ όπως είπε ο Καραγκούνιας, που του έλεγε «δεν το είπα για εσένα», του έριξε και στο μέτωπο.




Ο Γιώργος Λιανός επισκέφτηκε τους Survivors όπου ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Κατσαούνης αποβάλλεται από το παιχνίδι, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την τιμωρία του.


Δείτε τα βίντεο εδώ

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html