Survivor spoiler 10/05: Η παραγωγή ρίχνει την βόμβα! Αποβάλλεται και ο Τάκης Καραγκούνιας - Ραγδαίες εξελίξεις « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Survivor spoiler 10/05: Η παραγωγή ρίχνει την βόμβα! Αποβάλλεται και ο Τάκης Καραγκούνιας - Ραγδαίες εξελίξεις

Κατηγορία Survivor στις   7:01 μ.μ.  |  Τρίτη 10 Μαΐου 2022



Αναστάτωση επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Survivor 5 λόγω των άσχημων καβγάδων που έχουν σημειωθεί μπροστά από τις κάμερες. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αποβάλλουν και παίκτη από το παιχνίδι λόγω της επίθεσης που έκανε σε αντίπαλο του.


Στα περισσότερα περιστατικά λοιπόν ήταν πρωταγωνιστές τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και το Τάκης Καραγκούνιας. Βέβαια, ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα έχει ηρεμήσει πάρα πολύ μιας και η παραγωγή του έκανε δυνατή παρατήρηση και ο ίδιος δεν θέλει να αποχωρήσει με τίποτα από το παιχνίδι καθώς είναι φαβορί για τη νίκη του επάθλου.


Από την άλλη όμως η θέση του Τάκη Καραγκούνια κρέμεται από μια κλωστή! Έχει τσακωθεί και με τον Άρη Σοϊλέδη σε συμβούλιο νησιού και είχαν πάει να πιαστούν στα χέρια, ενώ πιάστηκε στα χέρια με τον Γιώργο Τσακατσούκα και για αυτό τον απέβαλαν.


Η απόφαση της παραγωγής του Survivor 5 για τον Τάκη


Η παραγωγή του Survivor 5 λοιπόν, τον έχει υπό στενή παρακολούθηση και ήδη τον έχει καλέσει για να συζητήσουν. Τον προειδοποίησαν πως αν επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό θα αναγκαστούν να τον διώξουν από το παιχνίδι.


Το γεγονός πως την έχει γλιτώσει, οφείλεται στο ότι μπορεί να γίνεται έξαλλος και να φωνάζει, όμως δεν κάνει κίνηση να χτυπήσει τον αντίπαλο του, καθώς αυτό είναι κανόνας που δεν πρέπει να παραβιάζεται. Εκείνος βέβαια, όλο δικαιολογούσε τον εαυτό του και λέει πως δεν φταίει σε τίποτα...


Με λόγια λόγια αν δεν μαζευτεί λίγο θα μας αποχαιρετήσει, καθώς τα πράγματα έχουν σοβαρέψει!


Πηγή: Υouweekly.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html