Τον πυροβόλησε με καραμπίνα μετά από καυγά: H «προειδοποίηση» και το δοχείο με το λάδι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Τον πυροβόλησε με καραμπίνα μετά από καυγά: H «προειδοποίηση» και το δοχείο με το λάδι

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   3:17 μ.μ.  |  Τετάρτη 11 Μαΐου 2022




Η διαμάχη του ηλικιωμένου με τον 35χρονο - Πώς οδηγήθηκε στο να πάρει την καραμπίνα και να τον πυροβολήσει.


Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 35χρονος από την Επισκοπή του Δήμου Χερσονήσου, τον οποίο νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης πυροβόλησε με καραμπίνα ένας ηλικιωμένος συγχωριανός του.


Ο νεαρός άνδρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χτυπήθηκε κυρίως στην ωμοπλάτη, ενώ φέρει και κάποια μικροτραύματα στα χέρια.


Σημειώνεται πως - σύμφωνα με το Cretalive - μετά τον τραυματισμό του από τα πυρά του ηλικιωμένου, ο 35χρονος έσπευσε να βρει καταφύγιο σε μια οικοδομή του χωριού, αφού διένυσε μια «δαιδαλώδη» απόσταση περίπου 500 μέτρων. Στο σημείο, μάλιστα, παρέμεινε μέχρι την ώρα που εντοπίστηκε από περίοικο, ο οποίος και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ.


Η προειδοποίηση... και το δοχείο με το λάδι

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν προηγούμενες διαφορές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος άνδρας θεωρούσε ότι ο 35χρονος του είχε κλέψει μια σκαπτική μηχανή πριν από περίπου ένα χρόνο.


Ο ίδιος, μάλιστα, είχε διαμηνύσει στον 35χρονο, μέσω του πατέρα του τελευταίου να μην εμφανιστεί στο χωριό, γιατί «δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι».


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το «μήνυμα» αυτό στάθηκε αφορμή να μεταβεί ο 35χρονος στην Επισκοπή και να αναζητήσει τον ηλικιωμένο στο σπίτι του, προκειμένου να του «ζητήσει τον λόγο».


Ωστόσο δεν τον βρήκε εκεί και - όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης - τότε μπήκε σε αποθηκευτικό χώρο, ιδιοκτησίας του ηλικιωμένου και πήρε ένα πλαστικό δοχείο, που περιείχε ελαιόλαδο.


Όταν λίγο αργότερα ο ηλικιωμένος άνδρας επέστρεψε σπίτι του και είδε την αποθήκη ανοιχτή και το δοχείο με το λάδι να έχει «εξαφανιστεί», άρχισε να ψάχνει.


Τον εντόπισε σε κάποιο σημείο του οικισμού, όπου και οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο νεαρός, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, χτύπησε άσχημα τον ηλικιωμένο, του οποίου η επόμενη κίνηση ήταν να πάρει την καραμπίνα και να πυροβολήσει τον 35χρονο.



Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html