Εφιάλτης μετά την Ανάσταση για παρέα νεαρών – Πίστεψαν πως είχαν να κάνουν με αστυνομικούς « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Αν δείτε αυτά τα σημάδια τότε σας έχουν χακάρει το κινητό

Βλέπετε κάτι περίεργο στο κινητό σας; Αυτά είναι τα σημάδια ότι σας έχουν χακάρει Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ναι υπάρχουν αρκετές ...

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Εφιάλτης μετά την Ανάσταση για παρέα νεαρών – Πίστεψαν πως είχαν να κάνουν με αστυνομικούς

Κατηγορία Ρόδος στις   5:46 π.μ.  |  Δευτέρα 2 Μαΐου 2022
Δυσάρεστη τροπή πήρε η βόλτα νεαρών το βράδυ της Ανάστασης. Η Ρόδος παρακολουθεί τις αποκαλύψεις, για μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται σοβαρή από τον αντιπεριφερειάρχη…


Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση αντιποίησης αρχής από νεαρούς που παριστάνουν τους αστυνομικούς, υποβάλλουν πολίτες σε ελέγχους και βιαιοπραγούν εις βάρος τους, έχει καταγγελθεί από την Κυριακή του Πάσχα στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου χωρίς μέχρι σήμερα να έχει σημειωθεί πρόοδος στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.Τρεις Ροδίτες, ηλικίας από 28 έως 30 ετών, γόνοι γνωστών οικογενειών, διασκέδαζαν στην Μεσαιωνική Πόλη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και όταν επέστρεφαν πρωινές ώρες στις οικίες τους, ευρισκόμενοι έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, τρία άγνωστα πρόσωπα τους προσέγγισαν και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους.


Οι τρεις άγνωστοι άνδρες τους συστήθηκαν ως αστυνομικοί και μάλιστα στις εύλογες ερωτήσεις των πολιτών τους επέδειξαν ταυτότητες. Οι πολίτες τους είπαν ότι δεν έφεραν μαζί τους τις ταυτότητές τους και όταν τους ζήτησαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα προς εξακρίβωση στοιχείων, ο ένας έβγαλε χειροπέδες, τις φόρεσε στο ένα του χέρι σαν σιδερογροθιά και τους ξυλοκόπησε άγρια.


Ο 30χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, ένας 28χρονος κινδύνευσε από ανάλογα χτυπήματα, ενώ τραύματα φέρει και ο τρίτος της παρέας. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το γεγονός καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ρόδου ενώ σχετικά ενημερώθηκε και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Ευστρατίου που ζήτησε αρμοδίως να κινηθεί η διαδικασία με προτεραιότητα για την σύλληψη των δραστών.


Πηγή: newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html