Έβγαλε την κουκούλα από τον ληστή που επιτέθηκε σε παππού με βηματοδότη – Χαμός στη γειτονιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Έβγαλε την κουκούλα από τον ληστή που επιτέθηκε σε παππού με βηματοδότη – Χαμός στη γειτονιά

Κατηγορία Βόλος στις   7:10 π.μ.  |  Δευτέρα 30 Μαΐου 2022




Η άγρια ληστεία ολοκληρώθηκε αλλά ο δράστης δεν κατάφερε να ξεφύγει. Ανάστατος ο Βόλος από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και παραπέμπουν σε ταινία δράσης…


Ο Βόλος ξανά στο επίκεντρο για την εγκληματικότητα, με αφορμή μια άγρια ληστεία που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες. Ο κουκουλοφόρος επιτέθηκε σε παππού που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας με σκοπό να πάρει τα χρήματα που κρατούσε. Για κακή του τύχη, ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν έμεινε απαθής. Τον καταδίωξε, τον έπιασε από την κουκούλα, του την έβγαλε και τον παρέδωσε στην αστυνομία. Οι συγγνώμες που ακολούθησαν, απλά συμπληρώνουν τα όσα έγιναν…


Πιο αναλυτικά, επιτέθηκε σε 87χρονο στον Βόλο με κλωτσιές, προκειμένου να τον ληστέψει ο 29χρονος, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (25-05-2022) από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού για κλοπή ΙΧ ηλικιωμένου και διάρρηξη Ιερών Ναών στην περιοχή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη, απουσία μάρτυρα. Ο ηλικιωμένος βρέθηκε πεσμένος στον δρόμο από τη μία στιγμή στην άλλη, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και φέρει βηματοδότη. Η Ομάδα ΔΙΑΣ προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του δράστη. 


Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές στις 12:30 στην οδό Αλαμάνας με Νικηταρά και μάλιστα έξω από το σπίτι του 87χρονου, που έζησε απερίγραπτες στιγμές φρίκης. Ο ηλικιωμένος επέστρεφε από το περίπτερο της γειτονιάς του, όπου είχε πάει για να χαλάσει το ποσό των 50 ευρώ σε ψιλά. Ο 29χρονος προφανώς τον είδε να έχει χρήματα και του επιτέθηκε ανελέητα. Τον έσπρωξε ρίχνοντάς τον στον δρόμο και στη συνέχεια τον κλώτσησε για να του πάρει τα χρήματα και να φύγει.


Ο ηλικιωμένος υπέστη σοκ. Λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του και των προβλημάτων υγείας ήταν αδύνατο να αντιδράσει και έμεινε ακινητοποιημένος στον δρόμο. Φέρει βηματοδότη, κάτι που είναι γνωστό στη γειτονιά του, η οποία θορυβήθηκε όταν ενημερώθηκε για τη ληστεία μήπως υπέστη επεισόδιο για την υγεία του.


Μιλώντας στο taxydromos.gr, ο 87χρονος ήταν ακόμη φοβισμένος και αναστατωμένος από τη ληστεία. «Εγώ δεν μπορώ να μετακινούμαι. Δεν μπορώ να πάω στην Αστυνομία ή στο Νοσοκομείο. Δεν μπορώ να τρέχω. Αντιμετωπίζω προβλήματα και εγώ και η σύζυγός μου», είπε, θέλοντας να μη δώσει συνέχεια στο επεισόδιο, που αναστάτωσε το σπίτι και την οικογένειά του.


«Εγινε ό,τι έγινε. Ευτυχώς, οι συνέπειες ήταν ελάχιστες», σημείωσε ο ηλικιωμένος, ο οποίος στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, αφού δεν υπέστη παθολογικό επεισόδιο τις ώρες τρόμου και βίας. Εντούτοις, η ληστεία έγινε αντιληπτή από διερχόμενο επαγγελματία, που πήρε στο κυνήγι τον 29χρονο, ο οποίος όταν οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για τις κλοπές πριν από μερικές μέρες ζητούσε «συγγνώμη» για τις πράξεις και έλεγε ότι θα ικανοποιήσει τους παθόντες.


Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο επαγγελματίας κατάφερε να πιάσει τον δράστη από την κουκούλα και τότε εκείνος φοβούμενος μην τον ακινητοποιήσει πέταξε τα χρήματα που πήρε από τον παππού και απομακρύνθηκε. Ο 29χρονος φέρεται να άρπαξε ποσό ύψους 2.000 ευρώ από γυναίκα που ήταν σε κατάστημα της περιοχής λίγο πριν τη ληστεία. Δεν παραδέχτηκε την πράξη και η υπόθεση ερευνάται ακόμη από την Αστυνομία.


Συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στον Αλμυρό και βρισκόταν κοντά στην περιοχή του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Δυνάμεις της Ομάδας ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο 29χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου αύριο Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.



Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html