Θύμα απάτης 90χρονος- Αλλοδαπός του απέσπασε 46.000 ευρώ « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Συμβαίνει τώρα

Συναγερμός στην Αιτωλοακαρνανία

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Θύμα απάτης 90χρονος- Αλλοδαπός του απέσπασε 46.000 ευρώ

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   Μαΐου 12, 2022  |  Πέμπτη 12 Μαΐου 2022



Θύμα απάτης έπεσε 90χρονος στη Βέροια, από τον οποίο 36χρονος αλλοδαπός απέσπασε 46.000 ευρώ με το πρόσχημα ότι η κόρη τού υπερήλικα έχει τραυματιστεί και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η απάτη σημειώθηκε στα μέσα του προηγούμενου μήνα, όταν άγνωστος, προσποιούμενος τον γιατρό, τηλεφώνησε στον 90χρονο, πείθοντάς τον να παραδώσει τα χρήματα για το υποτιθέμενο χειρουργείο της θυγατέρας του. Στο σπίτι του θύματος εμφανίστηκε ο 36χρονος που παρέλαβε τα χρήματα και έγινε... καπνός.


Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων του κι - όπως έγινε γνωστό - πρόκειται για Βούλγαρο υπήκοο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν εμπλοκή του σε παρόμοιες πράξεις, όπως επίσης για τον εντοπισμό του συνεργού του.


Πηγή: dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html