Τραγική φιγούρα η μητέρα του 60χρονου που κάηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, «πάει ο Νίκος» (εικόνες) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Τραγική φιγούρα η μητέρα του 60χρονου που κάηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, «πάει ο Νίκος» (εικόνες)

Κατηγορία Κρήτη στις   8:08 μ.μ.  |  Τετάρτη 4 Μαΐου 2022



Σοκαρισμένη η κοινωνία της Κρήτης από τον τραγικό θάνατο ενός άστεγου άνδρα, ο οποίος απανθρακώθηκε όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο.


Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η κουνιάδα του, που μόλις έμαθαν για το τραγικό συμβάν έτρεξαν στο σημείο. «Πάει ο Νίκος, κάηκε», αυτά ήταν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του 60χρονου έξω από το σπίτι όπου «έσβησε» ο γιος της.


«Δύο χρόνια έμενε εδώ. Εγώ τον βοηθούσα όσο μπορούσα, το είδαν στα μέσα γείτονές μου και μου το είπαν και έτρεξα», δήλωσε η μητέρα του στο Creta24. «Eρχόταν σε εμένα καθόταν, έτρωγε», συμπλήρωσε με δακρυσμένα μάτια.


«Έμενε μόνος του, ήταν άρρωστος. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε», δήλωσε στο Creta24 η κουνιάδα του 60χρονου η οποία δεν μπορεί να καταλάβει πως έγινε το κακό.



kriti1

kriti2



Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χανίων, Πύραρχος Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης σε δηώσεις του ανέφερε πως η υπηρεσία ειδοποιήθηκε για την εκδήλωση πυρκαγιάς στην ισόγεια εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων με 9 υπαλλήλους.


«Κατά την άφιξη διαπιστώθηκε ότι η κεντρική πόρτα ήταν ανοιχτή και ενώ η πυρκαγιά είχε επεκταθεί σε όλο τον χώρο της οικίας στο πάτωμα πλησίον της εισόδου βρέθηκε απανθρακωμένος άνδρας», σημείωσε ο κ. Τσιλιμιγκάκης, γεγονός που ενδεχομένως να μαρτυρά πως ο 60χρονος προσπάθησε να σωθεί από τις φλόγες.


Ενημερώθηκε αμέσως η ΕΛΑΣ, ενώ με ασθενοφόρο η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, με τον διοικητή των Π.Υ. Χανίων να τονίζει πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.


Πηγή: Dikaiologitika.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html