Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Στις 6 Ιουνίου η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία με κουζινομάχαιρο από 33χρονο stalker

Κατηγορία Έγκλημα στις   12:40 π.μ.  |  Τρίτη 31 Μαΐου 2022




Το φρικαλέο σκηνικό της δολοφονίας του επιχειρηματία Σπύρου Καρέλη στη Ναύπακτο από έναν 33χρονο stalker ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα του τον περασμένο Φεβρουάριο και τον κατακρεούργησε για τα μάτια μιας γυναίκας επειδή νόμιζε ότι το θύμα την κρατούσε μακριά του, αναβιώνει στις 6 Ιουνίου.


Η υπόθεση θα ξεδιπλωθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας με τους συγγενείς του άτυχου Καρέλη να ζητούν δικαιοσύνη.


«Η οικογένεια του Σπύρου Καρέλη και η κοινωνία της Ναυπάκτου αναμένουν την απάντηση – ποινή της Πολιτείας στον μιαρό δράστη που με την στυγνή, άνανδρη και προμελετημένη πράξη του, δολοφόνησε ένα από τα πιο αγαπητά και άξια παιδιά της Ναυπάκτου» τονίζει στο protothema.gr o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία κ. Σταύρος Γεωργόπουλος.


O δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου επιχειρηματία Σταύρος Γεωργόπουλος


O μαχαιροβγάλτης, «τυφλωμένος» από τον έρωτα του για την κοπέλα, την οποία παρακολουθούσε εμμονικά τόσο διά ζώσης όσο και μέσω διαδικτύου μπήκε μέσα στην επιχείρησή του 35χρονου και τον μαχαίρωσε με ένα τραπεζομάχαιρο, καθώς στο αρρωστημένο του μυαλό πίστευε ότι ο Σπύρος Καρέλης της έβαζε λόγια να μη συνάψει σχέση μαζί του.


«Είχα εμμονή με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πίστευα ότι ο Σπύρος δεν την άφηνε να ανταποκριθεί. Θεωρούσα πως της έβαζε λόγια και γι’ αυτό του επιτέθηκα για να τον χτυπήσω. Πήγα να λογαριαστούμε σαν άντρες!» είχε πει ο δράστης στην απολογία του. Τον 35χρονο επιχειρηματία βρήκε σε μια λίμνη αίματος ένας πελάτης ο οποίος έτυχε να πάει στο μαγαζί και να ψωνίσει.


Ο επιχειρηματίας, παρότι είχε δεχτεί σοβαρά χτυπήματα, είχε επιζήσει της επίθεσης και το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.


Οι γιατροί έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δεν τα κατάφεραν. Πληροφορίες που μεταφέρει το δημοσίευμα αναφέρουν ότι ακόμα και αν και κέρδιζε τη μάχη για τη ζωή οι βλάβες στον εγκέφαλο από μαχαιριά στον κρόταφο, βάθους 13εκατοστών, θα ήταν μη αναστρέψιμες.


Πηγή: sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html