Ομολόγησε ο 27χρονος τη δολοφονία και την πυρπόληση του 53χρονου άστεγου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Ομολόγησε ο 27χρονος τη δολοφονία και την πυρπόληση του 53χρονου άστεγου

Κατηγορία Κρήτη στις   6:09 μ.μ.  |  Σάββατο 7 Μαΐου 2022




Ομολόγησε – σύμφωνα με πληροφορίες – ο 27χρονος τη δολοφονία του απανθρακωμένου άστεγου στα Χανιά. Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη (10.05.2022).


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zarpanews.gr από τα Χανιά, ο 27χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό.


Διαβάστε επίσης: Κρήτη - Τον σκότωσαν και τον έκαψαν – Νέος κύκλος ερευνών στην υπόθεση του άστεγου που βρέθηκε απανθρακωμένος


Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπό που συνελήφθη για τη δολοφονία του 53χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή Κουμ Καπί.


Ο άτυχος άστεγος βρέθηκε την Πέμπτη (05.05.2022) άγρια χτυπημένος και απανθρακωμένος στον χώρο όπου διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια στα Χανιά.


Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, το θύμα «πρώτα θανατώθηκε και λίγο αργότερα προκλήθηκε η φωτιά». Τέλος, ανέφερε πως την ίδια κιόλας ημέρα γνώριζαν πως επρόκειτο για δολοφονία και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html