Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Είναι ο μεγάλος νικητής και είναι 14 ετών- Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ευλογιά των πιθήκων: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, ένα ύποπτο κρούσμα για πιθανή μόλυνση από «Ευλογιά των πιθήκων» εξετάζεται. Πρόκειται για έναν Άγγλο τουρίστ...

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Είναι ο μεγάλος νικητής και είναι 14 ετών- Η συγκίνηση και τα πρώτα λόγια του!

Κατηγορία media στις   12:46 π.μ.  |  Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο σημερινός τελικός του σόου ανέδειξε ως νικητή τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό, ο οποίος, αν και μόλις 14 ετών, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. 


Ο νικητής του Ελλάδα έχεις Ταλέντο προέκυψε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο και είχε την ευκαιρία να ψηφίσει μέσα από την ιστοσελίδα του ANT1.


Μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης ανακοίνωσαν την λήξη της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι ο νικητής θα προκύψει από ένα top 3, το οποίο και θα προέκυπτε από εκείνους, που είχαν τις υψηλότερες ψήφους.

Ο νικητής, ανάμεσα στα 12 acts που είχαν περάσει στον τελικό ήταν:

  • Kings don't care
  • Μαρηλένη και Αλέξανδρος
  • Κωνσταντίνος Τσαμαδός

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι η Μαρηλένη και ο Αλέξανδρος κατέλαβαν την τρίτη θέση, με την μικρή Μαρηλένη μάλιστα να ξεσπά σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ο μεγάλος νικητής ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος Τσαμαδός, ο οποίος και κατάφερε, τραγουδώντας παραδοσιακή μουσική να κλέψει ολοκληρωτικά τις καρδιές όλων.

Η εμφάνισή του στον τελικό:

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι κριτές ξέσπασαν σε κλάματα, μιας και του άξιζε η νίκη και με το παραπάνω. Ο Κωνσταντίνος, μετά τη νίκη του δήλωσε: "Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν το πιστεύω, νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους". Ο πατέρας του μάλιστα ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισαν το παιδί του και το έφτασαν στην κορυφή.


Πηγή: gossip-tv.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html