Νεκρός ο γιος του συγγραφέα που συνελήφθη για τον θάνατο της 10 μηνών κόρης του από ναρκωτικά.. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Νεκρός ο γιος του συγγραφέα που συνελήφθη για τον θάνατο της 10 μηνών κόρης του από ναρκωτικά..

Κατηγορία Έγκλημα στις   4:42 π.μ.  |  Τετάρτη 4 Μαΐου 2022



Ο γιος του γνωστού συγγραφέα Paul Auster, Daniel, πέθανε σε ηλικία 44 ετών από υπερβολική δόση ενώ αντιμετώπιζε κατηγορίες για το θάνατο του μωρού του από ναρκωτικά.


Ο Ντάνιελ Όστερ, ο πολύπαθος γιος του συγγραφέα Πολ Όστερ, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 44 ετών, όπως αναφέρει το Nypost.com.


Ο Auster ήταν έξω με εγγύηση και αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια που προέκυψαν από τον θάνατο της 10 μηνών κόρης του, Ruby, την 1η Νοεμβρίου, όταν πέθανε.


Ο Auster πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στην Post. Η υπερβολική δόση πιστεύεται ότι ήταν τυχαία, επειδή υπήρχαν ακόμα φάρμακα πάνω του και η δόση ήταν παρόμοια με αυτή που θα έπαιρνε κανονικά, είπαν οι πηγές.


Ο Auster φρόντιζε την 10 μηνών κόρη του Ruby το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου, όταν οι διασώστες ανταποκρίθηκαν σε κλήση στο 911 από την κατοικία του στο Μπρούκλιν και βρήκαν το βρέφος αναίσθητο και χωρίς ανταπόκριση.


Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Methodist, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Η Ruby:





Η αυτοψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ruby πέθανε από υπερβολική δόση φαιντανύλης και ηρωίνης, δήλωσαν οι αρχές. Δεν είναι σαφές πώς η Ruby κατάπιε τα ναρκωτικά, δήλωσε η αστυνομία.


Ο Auster συνελήφθη στις 15 Απριλίου και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια, σύμφωνα με την αστυνομία.


Πάνω από δύο δεκαετίες πριν, ο Auster δήλωσε ένοχος για την κλοπή 3.000 δολαρίων από τον έμπορο ναρκωτικών Andre "Angel" Melendez - ο οποίος δολοφονήθηκε διαβόητα από τον συγκάτοικό του, τον Νεοϋορκέζο διοργανωτή πάρτι "Club Kid Killer" Michael Alig, το 1996.


Ο Auster έκανε χρήση ηρωίνης ως έφηβος, σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων που γνωρίζουν την υπόθεση Alig.


Ο πατέρας του, Paul Auster, έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία για τα βιβλία του, τα οποία περιλαμβάνουν τίτλους όπως "Η τριλογία της Νέας Υόρκης", "Το βιβλίο των ψευδαισθήσεων" και "Το παλάτι του φεγγαριού". Μητέρα του είναι η συγγραφέας και μεταφράστρια Lydia Davis. Η Davis και ο Auster χώρισαν το 1978.





Πηγή: Nypost.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html