Facebook: Κορυφαία τεχνολογικά στελέχη αποχωρούν από την εταιρία... « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Facebook: Κορυφαία τεχνολογικά στελέχη αποχωρούν από την εταιρία...

Κατηγορία Τεχνολογία στις   2:00 π.μ.  |  Τρίτη 5 Απριλίου 2022



Σειρά αποχωρήσεων από τη μητρική εταιρεία του Facebook, Meta, σημειώνεται από τον τεχνολογικό κλάδο του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς ο όμιλος που ίδρυσε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ συνεχίζει την πορεία της Meta στο metaverse.


Σύμφωνα με το CNCB, τουλάχιστον 4 βασικά στελέχη του κλάδου τεχνητής νοημοσύνης (AI) της Meta έχουν αποχωρήσει τους τελευταίους μήνες, με τον Καρλ Χέρμαν, επιχειρηματία του AI να αναφέρει ότι ο αριθμός αυτός μπορεί να ανέρχεται σε 6.


«Το γραφείο της Meta στο Λονδίνο έχει καταρρεύσει, καθώς έχασαν τους περισσότερους από τους κορυφαίους αναλυτές τους μέσα σε διάστημα 6 εβδομάδων» είπε ο Χέρμαν.


Ο Νιλ Λόρες, καθηγητής μηχανικής εκμάθησης στο πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, σημείωσε πως ο Ζούκερμπεργκ δεν επένδυσε ποτέ στα σοβαρά στο γραφείο της Meta στο Λονδίνο».


Μεταξύ των στελεχών της Meta που... κούνησαν μαντήλι βρίσκεται και ο Έντουαρντ Γκρέφεστετ, που πρωταγωνίστησε στον κλάδο AI του ομίλου προτού αποχωρήσει τον Φεβρουάριο. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σε επικοινωνία που είχε μαζί του το CNBC.


Επιπλέον αριθμός προσωπικού που εργάζεται στο τμήμα AI της Meta έχει ήδη δηλώσει ή πρόκειται να δηλώσει την αποχώρηση του μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με άτομο που γνωρίζει την κατάσταση, με σειρά λόγω να ευθύνονται για τις αποχωρήσεις των εργαζομένων.


Ο επικεφαλής του τμήματος AI της Meta, Γιαν ΛεΤσουν, δήλωσε στο CNBC πως «τα συμφέροντα των ανθρώπων αλλάζουν και αυτοί απλά προχωρούν».


insider.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html