«Άστατη» Πρωτομαγιά με λασποβροχές και καταιγίδες: Πού θα χαλάσει ο καιρός το τριήμερο (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«Άστατη» Πρωτομαγιά με λασποβροχές και καταιγίδες: Πού θα χαλάσει ο καιρός το τριήμερο (βίντεο)

Κατηγορία Καιρός στις   8:39 μ.μ.  |  Πέμπτη 28 Απριλίου 2022




Την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για μπόρες στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς και στους ορεινούς όγκους της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας αλλά και της κεντρικής και βόρειας Πελοποννήσου.


Με νεφώσεις που θα κινηθούν προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα ξεκινήσει το Σάββατο, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.


Νεφώσεις θα σχηματιστούν στη Μακεδονία και τα δυτικά τμήματα της Θράκης, με τις ενδείξεις να επιμένουν για αστάθεια - ακόμη μία ημέρα - στη δυτική Μακεδονία, τις πολύ ορεινές περιοχές της Ηπείρου, τα βορειότερα τμήματα της Θεσσαλίας και τα δυτικά τμήματα της Θράκης.


Την Πρωτομαγιά, πάλι, αναμένονται αρχικά σύννεφα αστάθειας γύρω από την κεντρική Μακεδονία, ενώ μετά το μεσημέρι πιθανότατα να εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή μπόρες στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.


Επιπλέον, νεφώσεις θα επιμείνουν και στα νοτιοδυτικά, ενώ από το μεσημέρι δεν αποκλείονται ψιχάλες ή ασθενής βροχή σε κεντρική και νότια Ελλάδα.


Τη Δευτέρα, τέλος, θα έχουμε συννεφιές, κατά διαστήματα αυξημένες, με ανοίγματα ενδιάμεσα, με τον Αρναούτογλου να τονίζει ότι ίσως εκδηλωθούν λασποβροχές στα ηπειρωτικά, κεντρικά και νότια.



Πηγή: dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html