Survivor spoiler: Θρίλερ και ανατροπή με την αποχώρηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Survivor spoiler: Θρίλερ και ανατροπή με την αποχώρηση

Κατηγορία Survivor στις   4:09 μ.μ.  |  Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022




Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίχθηκε η ψηφοφορία για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor. Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και τους δύο αγώνες για την ασυλία, γεγονός που οδήγησε τρεις από τους παικτες της στον τάκο.


Για το δεύτερο συμβούλιο της εβδομάδας συγκεντρώθηκαν ξανά οι νέοι Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor, ούτως ώστε να συμπληρωθούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.


Συγκεκριμένα, στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor, οι Κόκκινοι δέχθηκαν την ήττα και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που κλείδωσε δεν ήταν άλλη από τη «συνήθης ύποπτη» Μυριέλλα Κουρεντή. Την επόμενη μέρα, το σκηνικό επαναλήφθηκε και έτσι, στο νέο συμβούλιο οι Μπλε πήγαν χαλαροί, ενώ οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν ξανά αυτόν που θεωρούν τον πιο αδύναμο παίκτη της ομάδας.


Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, η κάλπη έδειξε πως την Μυριέλλα Κουρεντή θα ακολουθήσει ο Απόστολος Ρουβάς. Στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.


Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;

Τα spoiler για την αποχώρηση πήραν φωτιά αυτές τις μέρες, έτσι έχει δημιουργηθεί ένα σχετικό θρίλερ όσον αφορά στο πρόσωπο που θα πάρει τον δρόμο του γυρισμού στην Ελλάδα. Τα πρώτα spoiler που κυκλοφόρησαν, τα οποία μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη, έλεγαν πως η Μυριέλλα Κουρεντή είναι αυτή που μάζεψε τα πράγματά της από τον Άγιο Δομίνικο.


Ωστόσο, στην πορεία τα spoiler ανατράπηκαν και λένε πως αυτός που φεύγει τελικά είναι ο Απόστολος Ρουβάς.


Σε κάθε περίπτωση, μόνο το αποψινό επεισόδιο του Survivor είναι αυτό που μπορεί να δώσει την οριστική απάντηση.




Στο μεταξύ, σύμφωνα με το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο του Survivor, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, κάποιοι τραυματισμοί παικτών θα παγώσουν το αίμα όλων!


zappit/gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html