Βούτηξαν μέχρι το τιμόνι – Ο οδηγός είδε αυτές τις εικόνες μόλις επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητο « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η «ανατριχιαστική» εμφάνιση της μητέρας του γαμπρού στον γάμο εξόργισε τους χρήστες του TikTok

«Δεν θα έπρεπε να της επιτραπεί να έρθει στον γάμο μου, μητέρα ή μη. Δεν είναι η μέρα τους, είναι η δική τους». Η μητέρα του γαμπρού έκανε μ...

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Βούτηξαν μέχρι το τιμόνι – Ο οδηγός είδε αυτές τις εικόνες μόλις επέστρεψε να πάρει το αυτοκίνητο

Κατηγορία Ρόδος στις   9:49 π.μ.  |  Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022


Η Ρόδος έχει ακόμα ένα θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες, μετά τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Οι κλέφτες διέλυσαν το αυτοκίνητό του και βούτηξαν μέχρι και το τιμόνι…


Πλησίασε στο αυτοκίνητο και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια του. Τρόμαξε να το γνωρίσει. Ο οδηγός διαπίστωσε πως έλειπε μία από τις πόρτες, οι αερόσακοι ακόμα και το τιμόνι! Η Ρόδος και κυρίως ο ίδιος, περιμένει να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από το χτύπημα που έχει προβληματίσει τις Αρχές. Άλλωστε το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε μια πολυσύχναστη περιοχή, από την οποία περνούν εκατοντάδες οδηγοί καθημερινά.


Πιο αναλυτικά, στην περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Ρόδου άφησε ένας οδηγός το αυτοκίνητό του και όταν πήγε να το πάρει διαπίστωσε ότι έλειπε μέχρι και το τιμόνι! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν πλησιάζοντας στο όχημα του, που είχε σταθμεύσει έξω από το αεροδρόμιο (κοντά στο ίδρυμα «Άγιος Ανδρέας»), διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρέσει… το μισό!


Ειδικότερα, από το αυτοκίνητο είχαν αφαιρέσει την πίσω από τον συνοδηγό πόρτα, τους αερόσακους και από τις δύο πλευρές μέχρι και το τιμόνι. Σύμφωνα με το rodiaki.gr που δημοσιεύει τις επόμενες φωτογραφίες, ο οδηγός είχε παρκάρει, όπως και πολλοί άλλοι, το αυτοκίνητό του στην περιοχή έξω από το αεροδρόμιο και μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πήγε να το πάρει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε αφού δεν είχε το όχημα ούτε τιμόνι.


   


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html