Δεκαεξάχρονος στη Ρόδο έχασε τον έναν από τους δύο όρχεις του έπειτα από λάθος διάγνωση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Δεκαεξάχρονος στη Ρόδο έχασε τον έναν από τους δύο όρχεις του έπειτα από λάθος διάγνωση

Κατηγορία Ρόδος στις   6:17 μ.μ.  |  Τρίτη 22 Μαρτίου 2022



Στις δικαστικές αρχές προσέφυγαν οι γονείς 16χρονου στη Ρόδο κατά παιδιάτρου τον οποίο κατηγορούν για σωματική βλάβη από αμέλεια.


Στις 21 Ιανουαρίου, ο έφηβος ξύπνησε με πόνο στη βουβωνική χώρα και αναγκάστηκε να επισκεφθεί παιδίατρο. Εκείνος αφού τον εξέτασε με ψηλάφηση και υπερηχογράφημα και κατέληξε πως πρόκειται για βουβωνοκήλη.


Ο παιδίατρος σύμφωνα με τη dimokratiki.gr συνέστησε στον 16χρονο να βελτιώσςει τη διατροφή του και να χάσει βάρος, προειδοποιώντας τον πως σε αντίθετη περίπτωση θα χρειαστεί χειρουργείο σε πέντε με δέκα χρόνια.


Τελικά το χειρουργείο απείχε πολύ λιγότερο. Ο πόνος στη βουβωνική χώρα του 16χρονου επέμενε και την επόμενη μέρα ο ίδιος και οι γονείς του αποφάσισαν να επισκεφθούν ουρολόγο.


Ο τελευταίος έπειτα από εξέταση παρατήρησε διόγκωση και ήπια ερυθρότητα του αριστερού ημισχέου με διόγκωση του αριστερού όρχεως και καθήλωσή του έξω βουβωνικό στόμιο. Εκτίμησε ότι πιθανότατα ο 16χρονος πάσχει από συστροφή αριστερού όρχεως και όχι από βουβωνοκήλη, πάθηση η οποία χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Πρότεινε άμεση χειρουργική διερεύνηση και αντιμετώπιση σε ιδιωτική κλινική στην οποία αυτός χειρουργεί, αλλά οι γονείς δεν είχαν τα χρήματα να την κάνουν.



Αμέσως παρέπεμψε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και επικοινώνησε με τον εφημερεύοντα γιατρό του τμήματος χειρουργικών επειγόντων περιστατικών, τον οποίο ενημέρωση για τον επείγοντα χαρακτήρα του περιστατικού.


Το παιδί μεταφέρθηκε στο χειρουργικών επειγόντων περιστατικών, όπου έπειτα από εξέταση και υπερηχογράφημα επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του ουρολόγου και ο έφηβος οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Εκεί διαπιστώθηκε πλήρης συστροφή του αριστερού όρχεως με καθολική νέκρωση. Ο 16χρονος υπεβλήθη σε ορχεκτομή και καθήλωση του δεξιού όρχεως.


Έπειτα από εξέταση σπερμοδιαγράμματος και ορμονολογικές εξετάσεις από μικροβιολόγο τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί σοβαρή βλάβη σε σχέση με τη γονιμότητά του, ενώ έκτοτε λαμβάνει και φαρμακευτική αγωγή.


Πηγή: dimokratiki.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html