«Πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα», λέει η πρώην σύντροφος του 31χρονου που βίασε τη νταντά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

«Πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα», λέει η πρώην σύντροφος του 31χρονου που βίασε τη νταντά

Κατηγορία Αττική στις   6:21 π.μ.  |  Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022




Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του 31χρονου, ο οποίος βίασε την νταντά την οποία είχε καλέσει στην Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να  την προσλάβει για να προσέχει το γιο του.


Η γυναίκα διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, ενώ χώρισε με τον 31χρονο.



Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει χρόνια στη φυλακή. Ολο αυτό που γίνεται εδώ έξω το τραβάω εγώ, δεν το τραβάει κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να πάρω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασής μου. Το έμαθα από αστυνομικούς που με πήραν τηλέφωνο. Εχουμε χωρίσει μετά το σκηνικό που έγινε. Το παιδί σε λίγο θα γεννηθεί και καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα που τα πάντα μαθαίνονται», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή T-live.


Στην ερώτηση αν περίμενε κάτι τέτοιο από τον 31χρονο ήταν κατηγορηματική. «Όχι βέβαια, δεν θα ήταν ούτε σύντροφός μου ούτε πατέρας του παιδιού μου αν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι τον οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα. Κάποιο ψυχιατρικό, δεν μπορώ να σας εξηγήσω».


newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html