Κακοκαιρία “Ελπίς”: Στα λευκά η Ακρόπολη – Έρχεται νέα επιδείνωση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Κακοκαιρία “Ελπίς”: Στα λευκά η Ακρόπολη – Έρχεται νέα επιδείνωση

στις   5:08 μ.μ.  |  Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022




Η κακοκαιρία “Ελπίς” σφυροκοπά την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας, με αρκετούς πολίτες να εκμεταλλεύονται το λευκό τοπίο για να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.




Στο «δρόμο» βρίσκονται από τα ξημερώματα όλες οι δυνάμεις του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να αποτρέψουν προβλήματα από την κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη. Όπως υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του δήμου, στόχος είναι να παραμείνουν όλες οι κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, αλλά και οι περιφερειακοί δρόμοι ανοιχτοί και κυρίως η πρόσβαση σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας (Ευαγγελισμός, Σωτηρία, 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Λαϊκό, Παίδων, Ελπίς, ‘Αγιος Σάββας, Ερυθρός Σταυρός, Παμμακάριστος, Αρεταίειο, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Έλενα, Γηροκομείο, Λητώ).




 


Επιδείνωση της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν με τις πυκνές χιονοπτώσεις να εκδηλώνονται ακόμα και στα παραθαλάσσια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και της Πελοποννήσου, ενώ μεγάλες ποσότητες χιονιού αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στην Εύβοια.


Στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και σε περιοχές της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, με χαμηλότερο υψόμετρο.


Για την περιοχή της Αττικής, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, οι οποίες κατά διαστήματα θα είναι πυκνές.





16

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html