Σπύρος Λάζαρης: Ποιος είναι ο εγγονός του Σκλαβενίτη που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ευαγγελία Αραβανή - Η σχέση με Ελληνίδα τραγουδίστρια, ο έρωτας με την παρουσιάστρια και η αντίδραση της οικογένειας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Σπύρος Λάζαρης: Ποιος είναι ο εγγονός του Σκλαβενίτη που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ευαγγελία Αραβανή - Η σχέση με Ελληνίδα τραγουδίστρια, ο έρωτας με την παρουσιάστρια και η αντίδραση της οικογένειας

στις   4:00 μ.μ.  |  Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022



 Ένας λαμπερός γάμος φαίνεται πως ετοιμάζεται στην ελληνική showbiz, με τον Σπύρο Λάζαρη, εγγονό του Σπύρου Σκλαβενίτη, ιδρυτή της ονώμυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, να ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Ευαγγελία Αραβανή, ζώντας τρισευτυχισμένος με την παρουσιάστρια.


Μετά από δύο χρόνια κοινής ζωής, κάτω από την ίδια στέγη μάλιστα, και ακόμα μεγαλύτερο διάστημα μιας πολύ ζεστής και σοβαρής σχέσης, η Ευαγγελία Αραβανή κι ο Σπύρος Λάζαρης φαίνεται πως ετοιμάζονται για το επόμενο, το μεγαλύτερο κοινό τους βήμα.

Φίλοι και οικείοι, όπως αναφέρει το «Ciao», τους περιμένουν πως και πως όπως δηλώνουν πια όλο και πιο συχνά, όλο και πιο σίγουροι, πως το ζευγάρι θα ανακοινώσει σε λίγο καιρό, την απόφαση που παρότι φαίνεται να παραμένει «κρυφή», αλλά η αίσθηση είναι πια διάχυτη και η σιγουριά του κύκλου του ζευγαριού δεδομένη.Το προφίλ του Σπύρου Λάζαρη - Η σχέση με τη Στέλλα Καλλή, ο έρωτας με την Αραβανή και ο προσεχής γάμος... με αντιδράσεις

Το 2015 λεγόταν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια πως η Στέλλα Καλλή διατηρούσε σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.


Την ίδια εποχή, μάλιστα, «Hello» φιλοξενούσε στις σελίδες του σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο υποστήριζε πως η τραγουδίστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν μαζί. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την φημολογούμενη σχέση τους.


Αν και έλεγαν λένε πως ο Σπύρος Λάζαρης και η Στέλλα Καλλή κάνουν κοινές εμφανίσεις στα νότια προάστια, ο επιχειρηματίας δεν θέλει να δίνει λαβές για σχόλια μιας και τότε δεν ήταν ακόμη επίσημο το διαζύγιό του.


Ο επιχειρηματίας που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στον Πόρο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του τρία παιδιά. Οι δυο τους ήταν χρόνια ζευγάρι ωστόσο πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως αν και εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας δεν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του.


Το 2015 περίπου είχε ανοίξει νυχτερινό μαγαζί στα νότια προάστια στο οποίο είχε βρεθεί αρκετές φορές η τραγουδίστρια ενώ λεγόταν πως ο Dj που δούλευε σε αυτό είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα τραγούδια της Στέλλας Καλλή.


Σπύρος Λάζαρης και Στέλλα Καλλή

Τώρα πια, όμως, ο Λάζαρης είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με την Ευαγγελία Αραβανή. Οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία δύο χρόνια, όπου και απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητά τους.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life και το ρεπορτάζ της Κορίνας Μανταγάρη, φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε γάμο.


Πρόσφατα μάλιστα οι δυο τους βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής Νικηφόρος, όπου και συνάντησαν φίλους που είχαν καιρό να δουν.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την επόμενη ημέρα είχαν κλείσει τραπέζι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής και ο Θέμης Αδαμαντίδης.


Το ζευγάρι πέρασε μια ιδιαίτερη βραδιά, αφού ο Σπύρος Λάζαρης είχε τα γενέθλιά του, επιλέγοντας να το γιορτάσει δίπλα στους αγαπημένους του καλλιτέχνες και φυσικά δίπλα στην Ευαγγελία του.


Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» ήταν αφιερωμένο στην Ευαγγελία Αραβανή η οποία μπήκε στη ζωή του Σπύρου Λάζαρη χαρίζοντάς του στιγμές ευτυχίας.


«Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο» δήλωνε η Ευαγγελία Αραβανή στην αρχή της σχέσης της με τον Σπύρο Λάζαρη.


Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.


Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, η Ευαγγελία και ο Σπύρος μοιράζονται τον χρόνο τους, μεταξύ Πάρου και Αθήνας, μιας και ο επιχειρηματίας έχει δικό του ξενοδοχείο στο νησί, ενώ στα νότια προάστια της Αθήνας διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά all day bar.


Πρόσφατα μάλιστα και όπως αναφέρει η Real Life, το ζευγάρι έκανε ένα pre-christmas ταξίδι επιλέγοντας τον αγαπημένο του προορισμό, το Μιλάνο.


Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία, κάτι το οποίο αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της στο Ιnstagram.


Η οικογένεια Σκλαβενίτη, πάντως, το πρώτο διάστημα είχε θορυβηθεί με την εξέλιξη στην προσωπική του ζωή. Κι αυτό διότι ήξεραν ότι αναπόφευκτα ο Σπύρος θα ερχόταν στο επίκεντρο.


Και αυτό δεν τους αρέσει καθόλου, γεγονός που προκάλεσε ήδη τις πρώτες αντιδράσεις εκ μέρους τους, όταν άρχισε το 2019 η σχέση τους. Αντιδράσεις που, όπως λένε οι πληροφορίες, δεν έφεραν τελικά τριγμούς στη σχέση, αλλά τις οποίες το ζευγάρι διαχειρίστηκε, πάντα με απόλυτη διακριτικότητα.

Πηγή:athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html