Φύσηξε και τα χρήματα του ψαρά κατέληξαν μέσα στη θάλασσα – Άκρως απρόβλεπτη η συνέχεια « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Φύσηξε και τα χρήματα του ψαρά κατέληξαν μέσα στη θάλασσα – Άκρως απρόβλεπτη η συνέχεια

στις   5:00 μ.μ.  |  Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

 


Ο ψαράς είχε τα χρήματα που είχε βγάλει να τα παίρνει ο άνεμος και να καταλήγουν στη θάλασσα. Η Σύρος συζητάει ακόμα τα όσα έγιναν στη συνέχεια…


Και αυτό διότι κάποιοι είδαν τον πανικόβλητο άντρα να βουτάει στη θάλασσα, χωρίς όμως να τον δουν να βγαίνει με το χρόνο να περνά. Αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το Λιμενικό και το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (18-01-2022) όταν κάποιοι πολίτες ενώ απολάμβαναν το καφέ τους, σε επιχείρηση εστίασης, είδαν έναν άντρα να βουτά στο λιμάνι της Ερμούπολης.


Ωστόσο η ώρα περνούσε και δεν είδαν κάποιον να βγαίνει από το νερό, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να το αναφέρουν στο Λιμεναρχείο Σύρου. Άμεσα στο λιμάνι της Ερμούπολης, έφτασε προσωπικό του Λιμεναρχείου, που ξεκίνησε έρευνες, σύμφωνα με τις καταγγελίες που τους έγιναν.


Τελικά μετά από λίγο δόθηκε τέλος στο συναγερμό που σήμανε, καθώς όπως αποδείχτηκε μετά απο έρευνες, κάποιος επαγγελματίας ψαράς, επιχείρησε να πέσει στο νερό, για να σώσει το μεροκάματο του, το οποίο το είδε να το παίρνει ο αέρας και να καταλήγει στη θάλασσα.


Το ευτύχημα σύμφωνα με το cyclades24.gr, είναι ότι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά τόσο των συμπολιτών μας και ανέφεραν το περιστατικό, όσο του ψαρά που βρήκε τα χρήματα του, αλλά και των Λιμενικών που διευκρίνισαν τι ακριβώς είχε συμβεί!

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html