Επίθεση Ηλιόπουλου σε Γεωργιάδη για ακρίβεια και… selfies. « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Άγριο ξύλο μπροστά στα μάτια παιδιών και οικογενειών σε παραθαλάσσιο θέρετρο..

Σοκ προκαλούν τα πλάνα από το άγριο ξύλο που «έπεσε» μεταξύ δύο ανδρών σε πάρκο παραθαλάσσιας πόλης της Βρετανίας, μπροστά στα μάτια έντρομω...

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Επίθεση Ηλιόπουλου σε Γεωργιάδη για ακρίβεια και… selfies.

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   11:31 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την ακρίβεια προκάλεσαν την αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου


Την έντονη αντίδραση του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την ακρίβεια που μαστίζει την αγορά. Ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος δεν βλέπει τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο περιγράφουν οι πολίτες και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δήλωσε νωρίτερα ότι πήγε στο σούπερ μάρκετ πρόσφατα και οι πολίτες αντί να διαμαρτυρηθούν για την ακρίβεια, του ζητούσαν να βγουν μαζί φωτογραφία.


«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα είπε πως δεν πρέπει να γκρινιάζει ο κόσμος και ότι δεν υπάρχει ακρίβεια γιατί του ζητούν να βγει σέλφι στο σούπερμάρκετ. Το ένα ερώτημα που προκύπτει είναι αν είναι όντως Υπουργός Ανάπτυξης της Ελλάδας», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο εκτροπής Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


«Το δεύτερο, είναι γιατί δεν επιχειρεί να τα πει αυτά όχι σε κάποια συνέντευξη αλλά στους πολίτες που δεν βγάζουν ούτε το μισό μήνα πλέον με το εισόδημά τους, ενώ οι τιμές σε όλα τα προϊόντα αυξάνονται δραματικά. Εκτός και αν αμφισβητεί και την ΕΛΣΤΑΤ», σημείωσε στη συνέχεια, παραθέτοντας έναν πίνακα μεταβολής των τιμών.

O πίνακα μεταβολής των τιμών

Άδωνις Γεωργιάδης για ακρίβεια: Στο σούπερ μάρκετ με βγάζουν σέλφι

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επισημάνει στο ρ/σ των Παραπολιτικών ότι.......


 Newsbomb.gr.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html