Δολοφονία στη Γλυφάδα - Αμετανόητος ο δράστης: Πήρα τη ρεβάνς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Δολοφονία στη Γλυφάδα - Αμετανόητος ο δράστης: Πήρα τη ρεβάνς

Κατηγορία Έγκλημα στις   12:30 π.μ.  |  Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021


Αμετανόητος εμφανίστηκε ο άνδρας που δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές τη σύντροφο της μητέρας του στις 9 Δεκεμβρίου, την ώρα που πήγαινε να ανοίξει το χρωματοπωλείο του στη Γλυφάδα. «Στα 51 μου, πήρα τη ρεβάνς με… ρουά-ματ. Όχι, δεν μετανιώνω» δηλώνει.


Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Συνελήφθη προπονητής για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης αθλήτριάς του


Ο καθ’ ομολογίαν δράστης παραδόθηκε στις Αρχές και από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι είχαν διαφορές με το θύμα. Μιλώντας στην RealNews λέει ότι πήρε την εκδίκησή του: «Στα 31 μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή, αυτός, η μητέρα μου και η αδερφή μου. Στα 51 μου, πήρα τη ρεβάνς με… ρουά-ματ. Όχι, δεν μετανιώνω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Κοιμάμαι σαν πουλάκι από εκείνη την ημέρα, ήρεμος».



Υποστηρίζει ότι οι τρεις τους έστησαν μία πλεκτάνη, προκειμένου να οικειοποιηθούν το μερίδιό του από την οικογενειακή περιουσία.«Επισκέφθηκα τον λογιστή της εταιρείας και μου είπε ότι, αν η επιχείρηση βγάλει παθητικό, θα πρέπει να πληρώσω εγώ το μερίδιο. Δεν είχα μισθό εγώ στην επιχείρηση. Φοβήθηκα ότι θα μου κάνει τέτοια ζημιά ο εν λόγω κύριος, οπότε πήγα και έκανα δωρεά στην αδερφή μου όλες τις μετοχές, χωρίς να πάρω ούτε σεντ. Οπότε, εγώ δεν πήρα τίποτα για τα χρόνια που δούλεψα. Δεν ήταν όμως αυτό το θέμα, αλλά ότι "έτρωγε τα λεφτά της μάνας μου"», ισχυρίζεται.


reader.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html