Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις διάσημοι που επιστρέφουν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις διάσημοι που επιστρέφουν

Κατηγορία Survivor στις   1:12 μ.μ.  |  Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021



Ο Ατζούν έχει κάνει ήδη τις πρώτες του κινήσεις για τον νέο κύκλο και πιστεύει πως πηγαίνοντας ξανά στο νησί κάποιους παλιούς παίκτες, θα... κερδίσει την τηλεθέαση. Τα ονόματα πάντως προκαλούν αίσθηση!


Την ώρα που όλοι ψάχνονται με το νέο Survivor που θα ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν μετά τον τελικό του The Voice, κυκλοφορούν διάφορες διαρροές τις τελευταίες ημέρες για παίκτες που επανέρχονται στο Survivor και φυσικά για την πρόταση μαμούθ που φέρεται να έχει κάνει ο Ατζούν στον Ντάνο.


Απο χτες το βράδυ όμως, έχουν αρχίσει να βγαίνουν κάποιες περίεργες διαρροές οι οποίες βέβαια δεν είναι και σίγουρες, απλά εμείς σας τις μεταφέρουμε όπως μας τις είπαν.


Μια απο αυτές αναφέρει ότι εκτός απο τον Ντάνο ο Ατζούν θέλει να φέρει μέσα ακόμα μερικά πολύ δυνατά ονόματα του πρώτου κύκλου και δύο συγκεκριμένα ονόματα απο τους άλλους.


Έτσι λοιπόν τα ονόματα που ακούγονται για επιστροφή στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου έχουν να κάνουν με τον Κύπριο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, έναν εκπληκτικό παίκτη όπως θα θυμάστε, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Λάμπρο Χούτο!


Το τονίζουμε, αυτά είναι τα ονόματα που μας μετέφεραν.


Η δεύτερη διαρροή που ήρθε στο tvfreaks έχει να κάνει με το πρόσωπο ενός πολύ διάσημου πρώην παίκτη ριάλιτι και συγκεκριμένα δύο ριάλιτι, αλλά και για ένα φεγγάρι παρουσιαστή!


Φυσικά μιλάμε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον οποίο σύμφωνα με την διαρροή τον πλησίασε η παραγωγή του Ατζούν για να κάνει την έκπληξη αλλά και την ρελάνς μετά την μεταγραφή του Παππά απο το Survivor στο The Bachelor.


Όλα αυτά κυκλοφόρησαν χτες βράδυ και σας τα μεταφέραμε ακριβώς όπως μας τα είπαν. Τώρα τι απο αυτά ισχύει και τι όχι θα το ψάξουμε ακόμα περισσότερο και θα σας το μεταφέρουμε.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος θα έχουμε ξανά τις δύο ομάδες Διάσημοι και Μαχητές, με τις αιτήσεις συμμετοχής να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ.


Σταθερή αξία στο Survivor και μόνος σίγουρος για τον νέο κύκλο είναι ο Γιώργος Λιανός.


live-sports365.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html