Απόλλων Σμύρνης: Ο Παμλίδης αφιέρωσε το γκολ σε παιδικό φίλο του που πέθανε και δάκρυσε on camera « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Απόλλων Σμύρνης: Ο Παμλίδης αφιέρωσε το γκολ σε παιδικό φίλο του που πέθανε και δάκρυσε on camera

Κατηγορία Superleague 1 στις   11:12 μ.μ.  |  Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021



Βουρκώνουν, δακρύζουν και κλαίνε on camera και οι ποδοσφαιριστές ορισμένες φορές, όπως σήμερα ο Γιώργος Παμλίδης που είχε σοβαρό λόγο και έκανε ιδιαίτερη αφιέρωση για το γκολ του εναντίον της ΑΕΚ.


Ο Γιώργος Παμλίδης αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ στο σημερινό 2-2 του Απόλλωνα με την Ενωση σε παιδικό φίλο του, τον οποίο «έχασε» πριν από λίγες μέρες.


«Μεγαλώσαμε μαζί, θέλω να το αφιερώσω σε έναν παιδικό μου φίλο που χάσαμε. Η κηδεία έγινε χθες, δεν μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω υποχρεώσεων... Εχουμε περάσει όλη την παιδική μας ηλικία μαζί, δυστυχώς έτσι είναι η ζωή...» είπε on camera (της Cosmote TV) o επιθετικός του Απόλλωνα, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Βούρκωσε, αφιέρωσε τη δική του σημερινή επιτυχία στον φίλο του που απεβίωσε και χωρίς να το επιδιώκει έδειξε σε όλους ότι ο ποδοσφαιριστής μερικές φορές είναι υποχρεωμένος να πνίξει τα συναισθήματά του και να αγωνίζεται όντας πληγωμένος και «τραυματισμένος» βαθιά στην καρδιά του.


Οσο για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του; «Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω. Θα ήθελα να συνδυαστεί με νίκη, ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός. Θα πρέπει να μας ικανοποιεί ο βαθμός παρότι προηγηθήκαμε» είπε με ειλικρίνεια ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»

Δείτε το βίντεο εδώ

gazzetta.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html