Η αφιέρωση της Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη που λίγοι κατάλαβαν « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κορονοϊός: Παρά ένα 1700 κρούσματα στην Αττική, πάνω από 1000 στη Θεσσαλονίκη – Ο χάρτης της διασποράς

Σε ανησυχητικά επίπεδα παραμένουν τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, πολλές περιοχές της οποίας βρίσκονται ήδη στο βαθύ κόκκινο. Σήμερα...

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Η αφιέρωση της Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη που λίγοι κατάλαβαν

στις   1:21 μ.μ.  |  Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

 


Λίγοι παρατήρησαν την αφιέρωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη όταν τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) η Δέσποινα Βανδή για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται. Η απόλυτη Ελληνίδα star, μάλιστα, κάλεσε στο stage τη Δέσποινα Βανδή και οι δυο τους τραγούδησαν πολλές επιτυχίες μαζί.


Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης στην πίστα, η Δέσποινα Βανδή θέλησε… να κάνει μια αφιέρωση χωρίς, βέβαια, να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται. Η Δέσποινα τραγούδησε ένα τραγούδι χωρισμού και για δεύτερη φορά- μετά τη συναυλία της στη λίμνη της Βουλιαγμένης- «μίλησε» για το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Αυτό το τραγούδι θέλω να το αφιερώσω κάπου. Δεν θα πω ποτέ πού θέλω να το αφιερώσω», λέει η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση και όλοι στην αρχή υποθέτουν ότι η τραγουδίστρια θα κάνει αφιέρωση στον νέο σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Το τραγούδι, όμως, μόνο για νέα σχέση δεν μιλά! 

Η Δέσποινα Βανδή -για δεύτερη φορά- «μίλησε» για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη τραγουδώντας «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Ένα τραγούδι, το οποίο μιλά ξεκάθαρα για χωρισμό.«Εγώ εδώ, εσύ εκεί… ένα τσιγάρο διαδρομή. Βγάλε ένα πακέτο απ’ την καρδιά μου άναψε τσιγάρο από την φωτιά μου, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα», τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή στο stage, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html