Δημοσκόπηση: Παραμένει διψήφια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τι λένε οι πολίτες για το εμβόλιο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Δημοσκόπηση: Παραμένει διψήφια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τι λένε οι πολίτες για το εμβόλιο

Κατηγορία ΣΥΡΙΖΑ στις   11:17 μ.μ.  |  Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021



Με 12 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία Pulse σε δείγμα 1.907 άτομων κατά το χρονικό διάστημα 22-25 Οκτωβρίου.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, το ΚΙΝΑΛ 8,5%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4%, το ΜέΡΑ 25 3%, οι Έλληνες για την Πατρίδα 1,5%, άλλο κόμμα 7,5% και 9% οι αναποφάσιστοι.

 ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ 1

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ 2

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ 3

Στο ερώτημα για το ποιον θεωρούν οι πολίτες καταλληλότερο για πρωθυπουργό το 41% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 25% τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 30% απάντησε τον «κανέναν».

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

Κορονοϊός, εμβόλιο και αρνητές

Στην ερώτηση αν έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, το 73% απάντησε ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση, το 15% δεν γνωρίζω/δεν απαντώ, το 7% δεν έχω κάνει και δεν θα το κάνω, ενώ το 5% δεν έχω κάνει, θα το κάνω αργά ή γρήγορα.

 ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ

Για το ποιος τρόπος θα μπορεί να πείσει -όσους δεν έχουν εμβολιαστεί- να κάνουν το εμβόλιο, το 1% απάντησε η επιδείνωση των δεικτών, το 14% η περισσότερη ενημέρωση, το 1% οι ιστοσελίδες και τα ΜΜΕ, το 8% οι άνθρωποι της θρησκείας, το 8% αν γίνει υποχρεωτικό, το 56% τίποτα, το 6% κάτι άλλο, το 5% με διαβεβαιώσει/μελέτες και το 1% δεν απάντησε.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Οι συμφωνίες με Γαλλία και ΗΠΑ

Οι πολίτες ερωτήθηκαν και για τις δύο συμφωνίες της Ελλάδας με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ

Για την ελληνογαλλική συμφωνία το 65% την είδε θετικά, το 18% αρνητικά, ενώ το 17% απάντησε πως δεν ξέρω/δεν ενημερώθηκα.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΑ

Για την ελληνοαμερικανική συμφωνία το 58% απάντησε ότι την είδε θετικά, το 22% αρνητικά και το 20% απάντησε δεν ξέρω/δεν ενημερώθηκα.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΗΠΑ

Μεγάλη ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές και την ανησυχία για τη στάση της Τουρκίας, το 60% απάντησε πως ανησυχεί, το 18% ανησυχεί μέτρια, το 14% δεν ανησυχεί, ενώ το 8% δεν γνωρίζει ή δεν απαντά.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΗΠΑ

Η ακρίβεια

Για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης σχετικά με την προστασία των καταναλωτών από τις ανατιμήσεις, το 40% τις αξιολογεί θετικά, το 41% αρνητικά και το 18% δεν γνωρίζει ή δεν απαντά. Παράλληλα, το 86% θεωρεί πως θα χρειαστούν και πρόσθετα μέτρα.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση

dikaiologitika.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html