Θεσσαλονίκη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο ψιλικατζίδικο – Είχε συνεργό ο δράστης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία στο ψιλικατζίδικο – Είχε συνεργό ο δράστης

Κατηγορία Θεσσαλονίκη στις   8:15 μ.μ.  |  Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021



Τραγικό τέλος είχε ένας 44χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό του στην αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε στο ψιλικατζίδικο που εργαζόταν στην Άνω Τούμπα.

 Για το περιστατικό οι Αρχές ενημερώθηκαν στις 3:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06.11.2021) από πελάτη, ο οποίος βρήκε τον άτυχο υπάλληλο αιμόφυρτο μέσα στο κατάστημα.

Φωτογραφία που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr δείχνει ότι ο άγνωστος δράστης, ο οποίος σκότωσε τον 44χρονο υπάλληλο του ψιλικατζίδικου, δεν έδρασε μόνος του, αλλά είχε και συνεργό. Είναι η στιγμή που οι δράστες, λίγο πριν την αιματηρή ληστεία, περπατούν με κατεύθυνση προς το ψιλικατζίδικο.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του newsit.gr, ο ένας εκ των δραστών κρατάει στο δεξί του χέρι και με το αριστερό χέρι κρατάει ένα μικρό στρώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τυλιγμένο το όπλο με το οποίο έγινε η δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου.

Δείτε την φωτογραφία:

Οι Αρχές έχουν συλλέξει βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην γύρω περιοχή, ενώ εξετάζονται και πιθανά δρομολόγια διαφυγής και προσέγγισης. Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.


Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκε κάλυκας 9 mm και το τραύμα που έφερε ο 44χρονος υπάλληλός κάτω από το λαιμό, δεν είναι διαμπερές. Οι αρχές δεν μπορούν να πουν με σιγουριά ακόμα αν ο θάνατος του 44χρονου προκλήθηκε από πυροβολισμό, καθώς αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιον ότι πυροβολήθηκε αφού δεν υπάρχει κάποιο σημάδι στον χώρο, ενώ βρέθηκε ο κάλυκας.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html