Χαμός σε πτήση: Γύρισαν με κιβώτια από ψάρια, αντί για βαλίτσες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Χαμός σε πτήση: Γύρισαν με κιβώτια από ψάρια, αντί για βαλίτσες

Κατηγορία Κύπρος στις   3:17 μ.μ.  |  Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021Τα αεροδρόμια σίγουρα συγκαταλέγονται στους χώρους με τις πιο παράξενες καθημερινές ιστορίες. Λίγο η μεγάλη κινητικότητα, το πλήθος, η βιασύνη…

Αυτό όμως που βίωσε την περασμένη Δευτέρα στο Χίθροου μια οικογένεια από την Βρετανία με τις βαλίτσες της, μάλλον ξεπερνά τα όσα έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα.


Η Becca Braunholtz μαζί με την οικογένεια της είχε πάει στην Κύπρο για διακοπές και την περασμένη Δευτέρα επέστρεφαν με πτήση της Bristish Airlines στην Βρετανία. Όταν λοιπόν έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χίθροου και πήγαν να παραλάβουν τις βαλίτσες τους, είδαν στους ιμάντες μεταφοράς αποσκευών… κιβώτια με ψάρια και θαλασσινά!


Τουλάχιστον 100 κιβώτια με ψάρια και θαλασσινά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC, γύριζαν στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, με τους επιβάτες της British Airlines όχι μόνο να ψάχνουν απεγνωσμένα τις βαλίτσες τους αλλά να πρέπει να αντιμετωπίσουν και την έντονη δυσοσμία.


Μερικοί επιβάτες ήταν «εξοργισμένοι», αναφέροντας ότι «πιστεύαμε ότι οι αποσκευές μας βρίσκονταν στο δεύτερο κύμα παραδόσεων, αλλά ήταν ένα συνεχόμενο κύμα κιβωτίων με ψάρια». Στους ιμάντες μεταφοράς αποσκευών υπήρχαν τελικά μόνο τα εν λόγω κιβώτια, τα οποία έφεραν πάνω τους αυτοκόλλητα για το αεροδρόμιο JFK στις ΗΠΑ.


Το προσωπικό της British Airlinews, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του BBC, φάνηκε «μπερδεμένο» και δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Στους επιβάτες τελικά δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα πάρουν αποζημίωση και επέστρεψαν στο σπίτι τους με άδεια χέρια.


Στη συνέχεια οι British Airlines επικοινώνησαν με τους επιβάτες και τους ενημέρωσαν ότι οι αποσκευές θα επιστρέφονταν αργότερα. Επίσης, ζήτησαν συγγνώμη, εξηγώντας ότι οι περισσότεροι επιβάτες είχαν παραλάβει τις αποσκευές τους κανονικά.Πηγή: newsit.gr με πληροφορίες από BBC

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html