Κορονοϊός – Σύλλογος εργαζομένων Alpha Bank: Να αναλάβουν security να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Κορονοϊός – Σύλλογος εργαζομένων Alpha Bank: Να αναλάβουν security να εφαρμόσουν τα νέα μέτρα

Κατηγορία Τράπεζες στις   9:04 π.μ.  |  Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021


Να διατεθεί η διαδικασία ελέγχου των τεστ για κορονοϊό, καθώς και των πιστοποιητικού εμβολιασμού στους πελάτες της Alpha Bank σε εταιρεία security. Αυτό ζητάει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων στην τράπεζα.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στην Alpha Bank, «με αφορμή τα περιστατικά βίας κατά Τραπεζοϋπαλλήλων και κυρίως την πρόσφατη απειλή με μαχαίρι εναντίον υπαλλήλου (άλλης Τράπεζας) από πελάτη με την αιτιολογία ότι δεν εξυπηρετήθηκε άμεσα, ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank και σε συνδυασμό με τα πρόσφατα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για τις Τράπεζες λόγω Covid-19 επισημαίνει, ότι το βάρος ελέγχου των πελατών για την είσοδό τους στα καταστήματα δεν μπορεί να το επωμισθεί ο συνάδελφος για δύο λόγους».


«Πρώτον διότι δεν επαρκεί το προσωπικό για να ελέγχει εντός του ωραρίου συναλλαγών τα πιστοποιητικά των πελατών λόγω της υποστελέχωσης του δικτύου και δεύτερον διότι είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν περιστατικά βίας από πελάτες όταν εργαζόμενος θα απαγορεύσει την είσοδό τους λόγω μη έγκυρων πιστοποιητικών», επισημαίνεται.


Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Προσωπικού Alpha Bank, για την αποφυγή όλων των παραπάνω ζητεί από την Τράπεζα «να διεκπεραιωθεί όλη αυτή η διαδικασία από εταιρίες Security για όσο χρονικό διάστημα θα ισχύουν τα μέτρα».


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html