Έκτακτες αποφάσεις του Στιγμές αποφάσεων είναι αυτές, που έρχονται για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος κάνει τα σχέδιά του για το υπόλοιπο της σεζόν και, μέσα σε αυτές, μπορεί να δούμε τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στην prime time ζώνη. Το «The Voice» καταγράφει αυτή τη στιγμή μεγάλη επιτυχία στο κανάλι του Φαλήρου, καταφέρνοντας προς το παρόν να το διασώσει από ένα ολικό ναυάγιο, αφού το Top Chef έχει αποτύχει παταγωδώς στο καθημερινό πρόγραμμα. Κάποια στιγμή, όμως, θα σταματήσει και οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται το τι θα μπορούσε να βρίσκεται στη βραδινή ζώνη παρέα με το Survivor. Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην φόρα η κρυφή αλήθεια για τους λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Έτσι «καίγεται» ο πιλότος για τον φόνο της Καρολάιν VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην φόρα η κρυφή αλήθεια για τους λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Έτσι «καίγεται» ο πιλότος για τον φόνο της Καρολάιν Αποφάσεις του ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά Επιστρέφει στην prime time ο Μουτσινάς; Κάπως έτσι, ο ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο, όπως αναφέρει το «Χαμογέλα και πάλι» να... ανασύρει το σενάριο για το «The Masked Singer», με το εν λόγω σόου να μην αποκλείεται τελικά να προβληθεί στις οθόνες μας, κάτι που εξεταζόταν και για πέρυσι. Σε αυτή την περίπτωση, το κανάλι θα επιθυμούσε να έχει ως κεντρικό παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά. Ο τελευταίος καταγράφει φοβερές επιδόσεις με το «Καλό Μεσημεράκι» και στον ΣΚΑΪ θεωρούν ότι, αν τελικά προβληθεί το εν λόγω πρόγραμμα, ο παρουσιαστής «κουμπάνει» εξαιρετικά μαζί του. Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr: - Το ανακοίνωσαν στον παρουσιαστή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Έκτακτες αποφάσεις του Στιγμές αποφάσεων είναι αυτές, που έρχονται για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος κάνει τα σχέδιά του για το υπόλοιπο της σεζόν και, μέσα σε αυτές, μπορεί να δούμε τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στην prime time ζώνη. Το «The Voice» καταγράφει αυτή τη στιγμή μεγάλη επιτυχία στο κανάλι του Φαλήρου, καταφέρνοντας προς το παρόν να το διασώσει από ένα ολικό ναυάγιο, αφού το Top Chef έχει αποτύχει παταγωδώς στο καθημερινό πρόγραμμα. Κάποια στιγμή, όμως, θα σταματήσει και οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται το τι θα μπορούσε να βρίσκεται στη βραδινή ζώνη παρέα με το Survivor. Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην φόρα η κρυφή αλήθεια για τους λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Έτσι «καίγεται» ο πιλότος για τον φόνο της Καρολάιν VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην φόρα η κρυφή αλήθεια για τους λογαριασμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Έτσι «καίγεται» ο πιλότος για τον φόνο της Καρολάιν Αποφάσεις του ΣΚΑΪ για τον Νίκο Μουτσινά Επιστρέφει στην prime time ο Μουτσινάς; Κάπως έτσι, ο ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο, όπως αναφέρει το «Χαμογέλα και πάλι» να... ανασύρει το σενάριο για το «The Masked Singer», με το εν λόγω σόου να μην αποκλείεται τελικά να προβληθεί στις οθόνες μας, κάτι που εξεταζόταν και για πέρυσι. Σε αυτή την περίπτωση, το κανάλι θα επιθυμούσε να έχει ως κεντρικό παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά. Ο τελευταίος καταγράφει φοβερές επιδόσεις με το «Καλό Μεσημεράκι» και στον ΣΚΑΪ θεωρούν ότι, αν τελικά προβληθεί το εν λόγω πρόγραμμα, ο παρουσιαστής «κουμπάνει» εξαιρετικά μαζί του. Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr: - Το ανακοίνωσαν στον παρουσιαστή

Κατηγορία media στις   11:32 π.μ.  |  Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021



Στιγμές αποφάσεων είναι αυτές, που έρχονται για τον ΣΚΑΪ, ο οποίος κάνει τα σχέδιά του για το υπόλοιπο της σεζόν και, μέσα σε αυτές, μπορεί να δούμε τον Νίκο Μουτσινά να επιστρέφει στην prime time ζώνη.


Το «The Voice» καταγράφει αυτή τη στιγμή μεγάλη επιτυχία στο κανάλι του Φαλήρου, καταφέρνοντας προς το παρόν να το διασώσει από ένα ολικό ναυάγιο, αφού το Top Chef έχει αποτύχει παταγωδώς στο καθημερινό πρόγραμμα. Κάποια στιγμή, όμως, θα σταματήσει και οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται το τι θα μπορούσε να βρίσκεται στη βραδινή ζώνη παρέα με το Survivor.


Επιστρέφει στην prime time ο Μουτσινάς;

Κάπως έτσι, ο ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο, όπως αναφέρει το «Χαμογέλα και πάλι» να... ανασύρει το σενάριο για το «The Masked Singer», με το εν λόγω σόου να μην αποκλείεται τελικά να προβληθεί στις οθόνες μας, κάτι που εξεταζόταν και για πέρυσι.


Σε αυτή την περίπτωση, το κανάλι θα επιθυμούσε να έχει ως κεντρικό παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά. Ο τελευταίος καταγράφει φοβερές επιδόσεις με το «Καλό Μεσημεράκι» και στον ΣΚΑΪ θεωρούν ότι, αν τελικά προβληθεί το εν λόγω πρόγραμμα, ο παρουσιαστής «κουμπάνει» εξαιρετικά μαζί του.


athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html