Μάρτυρας του «Noor 1»: “Στο δρόμο Βόνιτσα – Αμφιλοχία ένα φορτηγό βγήκε από χωράφι κι ερχόταν πάνω μου” (βίν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Μάρτυρας του «Noor 1»: “Στο δρόμο Βόνιτσα – Αμφιλοχία ένα φορτηγό βγήκε από χωράφι κι ερχόταν πάνω μου” (βίν

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:30 π.μ.  |  Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

 



Ο τελευταίος μάρτυρας του «Noor 1» αποκαλύπτει: Στην επιστροφή από Βόνιτσα προς Αμφιλοχία ένα φορτηγό από αγροτικό δρόμο βγήκε στον κεντρικό δρόμο και ερχόταν κατευθείαν πάνω μου.


Ο Γιώργος Αντωνάτος είναι ο μοναδικός από τους μάρτυρες της υπόθεσης μίλησε στην εκπομπή του Οpen ,«Δίκη» και προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.


Ο ίδιος δήλωσε ότι φοβάται για τη ζωή του: «Η υπόθεση βρωμάει. Εκτός από έγγραφα υπάρχουν και τα στίγματα που δείχνουν πού φόρτωσε το πλοίο τα ναρκωτικά και αναφέρονται ακόμη 14 πλοία. Υπάρχουν σημειώσεις σε μπλοκάκι από τον καπετάνιο με το στίγμα για το πού θα φορτώσει τα ναρκωτικά.


Τα έχω καταθέσει αυτά στις αρχές, αλλά κάποια στοιχεία έχουν εξαφανιστεί από τη δικογραφία. Φοβάμαι, έχει αλλάξει ριζικά η ζωή μου, αλλά ίσως να μην είναι ο τελευταίος, αλλά ο προτελευταίος μάρτυρας, διότι έρχεται κι άλλο άτομο που προστατεύεται, είναι ανώτατος λιμενικός. Ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε.


Το αίμα φέρνει αίμα, ίσως θα φύγουμε κι εμείς… Αν χαθώ πάντως να ξέρετε ότι θα βγουν όλα τα ονόματα και τα στοιχεία στη φόρα, τα έχω αφήσει όλα».


Ο Γιώργος Αντωνάτος αναφέρθηκε σε μια πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας «Ήμουν στη Λευκάδα, από την Αθήνα με παρακολουθούσαν, τους έβλεπα στο δρόμο και με παρακολουθούσαν παντού. Στην επιστροφή από Βόνιτσα προς Αμφιλοχία ένα φορτηγό από αγροτικό δρόμο βγήκε στον κεντρικό δρόμο και ερχόταν κατευθείαν πάνω μου. Η τύχη και η εμπειρία με βοήθησαν. Το καντήλι μου έχει λάδι ακόμη. Το απέφυγα και βγήκα από το δρόμο και μπήκα σε χωράφι με ήλιους και διέφυγα με τέρμα τα γκάζια»

Βασίλης Τζουβάνος – e-maistros.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html