Mίνα Αρναούτη: «Πέρα από τσιγάρα, δεν είχα πάρει τίποτα άλλο από τον Παντελή Παντελίδη» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Mίνα Αρναούτη: «Πέρα από τσιγάρα, δεν είχα πάρει τίποτα άλλο από τον Παντελή Παντελίδη»

Κατηγορία Lifestyle στις   4:02 μ.μ.  |  Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021




Την δική της απάντηση έδωσε σε διαδικτυακό της φίλο που την ρώτησε αν έπαιρνε λεφτά από τον τραγουδιστή όσο εκείνος βρισκόταν στη ζωή.


Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον τραγουδιστή εκείνο το μοιραίο βράδυ, που ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή. Παρόλο που έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε, η Μίνα Αρναούτη συνεχίζει να δέχεται κακόβουλα σχόλια τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο ατύχημα όσο και για τη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή. Πολλοί την κατηγορούν ότι εκμεταλλευόταν τον Παντελή Παντελίδη, προκειμένου να του αποσπά χρηματικά ποσά.


Σε ένα από τα τελευταία Q&A που πραγματοποίησε στο λογαριασμό της στο Instagram, κάποιος ακόλουθός της την ρώτησε: «Με όλο τον σεβασμό, όλοι λέγανε ότι έπαιρνες λεφτά από τον Παντελίδη, ισχύει;», με την ίδια να απαντά:


«Πέρα από δυο πακέτα τσιγάρα (τότε κάπνιζα και λίγο), δεν έχω πάρει τίποτα ποτέ. Ακόμα, όμως, κι αν έπαιρνα, δεν ήταν ανήλικος. Αν κάποιος θέλει να δώσει κάτι, είναι δική του υπόθεση και θα έχει τους λόγους του. Δεν αφορά κανέναν άλλον».





protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html