Τέλος εποχής για το Facebook; - Τι γράφουν σελίδες στο Twitter; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Τέλος εποχής για το Facebook; - Τι γράφουν σελίδες στο Twitter;

Κατηγορία Τεχνολογία στις   12:09 π.μ.  |  Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

 



Συγκεκριμένα σελίδα με το χαρακτηριστικό (τικ) στο Twitter, η οποία ασχολείται με μουσική και ηχοληψία, ανέβασε φωτογραφία στην όποια γράφει «So, someone deleted large sections of the routing....that doesn't mean Facebook is just down, from the looks of it....that means Facebook is GONE.

Δηλαδή στα Ελληνικά «Λοιπόν, κάποιος διέγραψε μεγάλα τμήματα του κώδικα...αυτό δεν σημαίνει πως το Facebook έχει πέσει, όπως φαίνεται... αυτό σημαίνει ότι το Facebook ΠΑΕΙ»

Άλλος χρήστης του Twitter σχολιάζοντας την παραπάνω δημοσίευση αναφέρει πώς «FACT CHECK: Facebook et al may be “gone” but all data remains. Their DNS records being withdrawn from global routing tables (and disconnecting them from world) is kind of like locking your keys in the car. Can’t be fixed remotely—engineers have to actually go in and fix the prob.»

Δηλαδή στα Ελληνικά: «Όμως όλα τα δεδομένα παραμένουν. Τα αρχεία DNS μπορεί να εξαφανίστηκαν (και να τους αποσυνέδεσαν από τον κόσμο) αλλά είναι σαν να ξέχασες τα κλειδιά σου μέσα στο αμάξι. Δεν μπορεί να επιδιορθωθεί από απόσταση - οι μηχανικοί θα πρέπει να πάνε δια ζώσης και να λύσουν το πρόβλημα»

Προς το παρόν, αυτό είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, καθώς υπενθυμίζουμε, ότι εκπρόσωποι από όλες τις πλατφόρμες ενημέρωσαν πως «προσπαθούν να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό».

Ενώ μια μεγάλη αντίστοιχη πτώση που είχε γίνει τον Μάρτιο του 2019 στις πλατφόρμες, επανήλθαν μετά από 24 ώρες.

Ανησυχία προκαλεί ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μπουν στο κτίριο

Οι εργαζομένοι της εταιρείας δεν μπορούν να μπουν καν στο κτίριο!

Αυτό μεταδίδει η ρεπόρτερ τεχνολογίας των ΝYTimes, η οποία επικοινώνησε με εργαζόμενο της Facebook μετά το μπλακ άουτ της εταιρείας. Σύμφωνα με τα όσα γράφει σε tweet, οι κάρτες εισόδου των εργαζομένων έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να μπουν μέσα για να διορθώσουν το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλος ρεπόρτερ του ίδιου μέσου που, επίσης, ασχολείται με την τεχνολογία προσθέτει πως οι εργαζόμενοι στη Facebook παρατήρησαν πως δεν λαμβάνουν email τα οποία έχουν αποστολείς εκτός της εταιρείας.

dikaiologitika.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html