Από… κορονογάμο κόλλησε όλο το χωριό– «Γαμπρός και νύφη είχαν πυρετό αλλά δεν ήθελαν να χαλάσουν το γάμο» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Από… κορονογάμο κόλλησε όλο το χωριό– «Γαμπρός και νύφη είχαν πυρετό αλλά δεν ήθελαν να χαλάσουν το γάμο»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:04 π.μ.  |  Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021



Περισσότεροι από 250 άνθρωποι φέρεται να έχουν νοσήσει από κορονοϊό στο χωριό Επισκοπή, στη Νάουσα.


Πρόκειται για άτομα όλων των ηλικιών, ενώ πλέον στο σχολείο πηγαίνουν ελάχιστα παιδιά, καθώς οι γονείς τους φοβούνται να τα στείλουν.


Οι καλεσμένοι τονίζουν ότι τηρήθηκαν τα μέτρα και ότι υπήρχαν μάσκες αλλά την ίδια στιγμή 1 τους 2 κατοίκους του χωριού είναι ανεμβολίαστος.


Κάτοικος της Επισκοπής ανέφερε στην εκπομπή Tlive, στον Alpha: «Από το γάμο έγινε η ζημιά. Ολο το χωριό στα κρεβάτια είναι. Κόλλησαν όλοι».


«Είχε πολύ κόσμο και ο ένας κόλλησε από τον άλλο», τονίζουν άνθρωποι του χωριού.


Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως, «για περίπου πέντε ημέρες γλεντούσε ο γαμπρός και η νύφη μία στο ένα σπίτι μία στο άλλο, υπήρχαν και αρκετοί καλεσμένοι. Μετά από το γλέντι και το γάμο στις 10 Οκτωβρίου άρχισαν σιγά σιγά να βγαίνουν κρούσματα. Πρώτα έμαθα για τη μητέρα της νύφης ότι είχε κορονοϊό, μετά ο γαμπρός, ο κουμπάρος και μετά άρχισαν να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο άπειρα κρούσματα από άτομα που ήταν στο γλέντι και στον γάμο».


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γαμπρός και η νύφη την ημέρα του γάμου είχαν πυρετό. «Δεν ήθελαν να χαλάσουν τον γάμο και μετά αρρώστησαν ο κουμπάρος, η κουμπάρα και συγγενείς. Ήταν πολύς ο κόσμος. Ο γαμπρός έλεγε ”θέλω να κάνω έναν καλό γάμο”. Είναι περίπου 170 άτομα που νοσούν», λέει κάτοικος του χωριού.


thecaller.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html