Πυροβολισμοί σε Λύκειο – Πληροφορίες για θύματα (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Πυροβολισμοί σε Λύκειο – Πληροφορίες για θύματα (βίντεο)

Κατηγορία Διεθνή στις   9:28 π.μ.  |  Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021



 «Συναγερμός» έχει σημάνει στις αστυνομικές δυνάμεις του Τέξας, καθώς ένας ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε ένα λύκειο του Τέξας και από τις σφαίρες υπάρχουν τραυματίες, όπως ανέφερε η αστυνομία και μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ.


Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες μετά από πυροβολισμούς στο Λύκειο Timberview.


Μαθητές που κατάφεραν να βγουν από το κτίριο επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν τραυματίες τόσο μαθητές όσο και καθηγητές.


Βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, φέρεται να καταγράφει τον πανικό που επικρατεί σε τάξη την ώρα που αρχίζουν οι πυροβολισμοί.

«Βρισκόμαστε στην περιοχή όπου έλαβε χώρα ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, στο λύκειο του Timberview», ανέφερε η αστυνομία του Άρλινγκτον στο Twitter.


Στα πλάνα που μεταδίδουν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται ισχυρή αστυνομική παρουσία περιμετρικά του κτιρίου, στο οποίο φοιτούν σχεδόν 2000 μαθητές, σε αυτήν την πόλη που βρίσκεται μεταξύ του Ντάλας και του Φορτ Ουόρθ, στο βόρειο τμήμα της πολιτείας.


Το τοπικό παράρτημα του τηλεοπτικού δικτύου NBC επιβεβαίωσε πως από τους πυροβολισμούς υπάρχουν θύματα.


«Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί» και η αστυνομία «αναζητά τον ύποπτο», δήλωσε από την πλευρά του στο NBC ο δήμαρχος της πόλης Τζιμ Ρος.


«Φαίνεται πως καθηγητές έχουν τραυματιστεί, είδαμε τουλάχιστον έναν μαθητή να απομακρύνεται με φορείο», είπε ο Οντάριο Χιούιτ, ο πατέρας ενός μαθητή, που έκανε δηλώσεις στο τοπικό παράρτημα του CBS.


Οι μαθητές κλείστηκαν στο εσωτερικό του σχολείου. «Η κόρη μου βρίσκεται σε μια αίθουσα» και «ο γιος μου έχει φοβηθεί», είπε ο Χιούιτ.


Οι σχολικές αρχές ανέφεραν στο Twitter ότι όρισαν έναν χώρο συγκέντρωσης για τις οικογένειες των μαθητών, οι οποίοι θα «απομακρυνθούν με λεωφορείο μόλις ασφαλιστεί το λύκειο».


dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html