Άγραφα: Τεράστιος βράχος έκοψε στα δύο τον δρόμο- Άγιο είχαν οι κάτοικοι του οικισμού στα Κέδρα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ξύπνησε μετά από κώμα 2 μηνών ο 22χρονος Αλέξανδρος – Έγινε το “θαύμα” που περίμενε η οικογένειά του

   Ένα θαύμα που σκόρπισε χαρά τους οικείους του αλλά και στην υγειονομική οικογένεια της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσ...

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021

Άγραφα: Τεράστιος βράχος έκοψε στα δύο τον δρόμο- Άγιο είχαν οι κάτοικοι του οικισμού στα Κέδρα

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   10:14 π.μ.  |  Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021Οι κατολισθήσεις στην περιοχή των Άγραφων είναι συνηθισμένο φαινόμενο αν όχι καθημερινό . Ιδιαίτερα μετά από βροχοπτώσεις τα κατολισθητικά φαινόμενα είναι συχνά .


Ωστόσο ο βράχος που έπεσε το πρωί της Παρασκευής (8/10) στον δρόμο ανάμεσα σε Πρόδρομο και Κέδρα του Δήμου Αγράφων ήταν τεράστιος κόβοντας τον δρόμο στα δύο .


Ευτυχώς την ώρα της κατολίσθησης δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο η ο βράχος δεν έπεσε κάτω από τον δρόμο όπου υπάρχουν σπίτια για να έχουμε χειρότερες καταστάσεις.


«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια. Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα …” δήλωσε ο Δήμαρχος Αγράφων Αλεξης Καρδαμπίκης σε επικοινωνία που είχε το “ilamia.gr”


*Η φωτογραφία είναι τού Ηλία Κολοβή και είναι ανάμεσα στον Πρόδρομο και στα Κέδρα….»


sinidisi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html