Νεκρός ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί σε φονική διασταύρωση (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Νεκρός ντελιβεράς μετά από σύγκρουση με ταξί σε φονική διασταύρωση (βίντεο)

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   6:37 π.μ.  |  Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας διανομέας στην Καλλιθέα που επιχείρησε να διασχίσει την διασταύρωση «καρμανιόλα», όπως την χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αντικρίζουν καθημερινά σωρεία τροχαίων ατυχημάτων.


Σύμφωνα με το neakallithea.gr, ήταν λίγο μετά τις 23:00 πρόχθες, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ένας νεαρός διανομέας επί της Χαροκόπου συγκρούστηκε με ταξί το οποίο εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε να διασχίσει την οδό Κρέμου και στην οποία υπάρχει STOP. Ο ντελιβεράς δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει τη μηχανή του, εξαιτίας του ολισθηρού οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω στο ταξί και να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο.


Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται συνεχώς για την συμβολή των οδών Χαροκόπου και Κρέμου καθώς το STOP επί της οδού Κρέμου για εκείνους που θέλουν να διασχίσουν την οδό Χαρακόπου δεν είναι σε εμφανές σημείο με αποτέλεσμα να σημειώνονται διαρκώς ατυχήματα. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τον τραγικό θάνατο του νεαρού διανομέα, είχε σημειωθεί ακόμα ένα τροχαίο, ευτυχώς χωρίς θύματα.


hairt.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html