Σε δρόμο δόθηκαν τα ονόματα του Άρη και της Κλαίρης που έχασαν τη ζωή τους στον περσινό σεισμό « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έρχεται δύσκολη νύχτα με έξαρση των φαινομένων – Σύσταση για προσέλευση στην εργασία μετά τις 10 το πρωί

Έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023, ο Εκπρόσωπος Τύπου...

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Σε δρόμο δόθηκαν τα ονόματα του Άρη και της Κλαίρης που έχασαν τη ζωή τους στον περσινό σεισμό

Κατηγορία Σεισμός στις   11:39 π.μ.  |  Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 Το όνομα των δύο μαθητών που βρήκαν τραγικό θάνατο στο σεισμό της Σάμου, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, δόθηκε στον δρόμο, όπου έχασαν τη ζωή τους, όταν τους καταπλάκωσε ετοιμόρροπο κτίριο.


Ένα χρόνο μετά το φονικό σεισμό της Σάμου με την παρουσία των συμμαθητών τους, των δασκάλων τους, των γονιών τους και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε τρισάγιο από τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους ο Άρης και η Κλαίρη.

Ο δήμος της Σάμου πήρε ομόφωνα την απόφαση της μετονομασίας της οδού Μνησάρχου σε οδό μαθητών Άρη και Κλαίρης θυμάτων του φονικού σεισμού στις 30 του Οκτώβρη του 2020.

Στο νησί παρουσία του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την επίλυση πολλών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από τις καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας.
Την ίδια ώρα στο Καρλόβασι οι κάτοικοι πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις λόγω των καθυστερήσεων ενώ ο εμπορικός σύλλογος συμμετείχε με κλείσιμο για δύο ώρες των καταστημάτων τους.


tilestwra.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html