Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για εκείνον» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: «Δεν θέλω να μιλήσω ξανά για εκείνον»

Κατηγορία MEGA TV στις   12:30 μ.μ.  |  Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021



Όσα δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξή της.


Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό βήμα στο Mega αλλά έκανε κι ένα σύντομο σχόλιο για τον Νίκο Μουτσινά.


«Το σκέφτηκα , το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή.


Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού…


Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του.


Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας.


Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο.» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.


Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ» δήλωσε η παρουσιάστρια για τον Νίκο Μουτσινά.


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html