@ΜπερδεμένεςΙστορίες: Η Έφη τα έχει με την αδερφό του άντρα της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

@ΜπερδεμένεςΙστορίες: Η Έφη τα έχει με την αδερφό του άντρα της

Κατηγορία Μπερδεμένες Ιστορίες στις   7:36 μ.μ.  |  Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021


Η Έφη 35 χρόνων από την Καλαμάτα. Είναι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια με τον 40 χρόνο Δημήτρη. Μας έστειλε και αφηγειτε τα εξής :

Μπερδεμένες Ιστορίες καλησπέρα.

Είμαι 5 χρόνια παντρεμένη και μένω στην ίδια πολυκατοικία με τον αδερφό του άντρα μου. Πριν από 3 χρόνια ο άντρα μου πήγε στην Αθήνα για εκπαίδευση. Είναι ενστολος. Ένα βραδ καθώς έλειπε ο άντρα μου στην Αθήνα ήρθε επανω ο κουνιάδος μου για να μου φέρει τα κοινόχρηστα. Του είπα να περάσει μέσα. Πράγματι πέρασε. Του είπα αν θελει να φάμε μαζί και μου απάντησε όχι έχω φαει. Του λέω κάθισε να σου φτιάξω καφέ. Έκατσε και του λέω μπαινω για μπάνιο και έρχομαι. Έκανα το λάθος και βγήκα με το μπουρνούζι εξω στο σαλόνι. Καθίσαμε μιλούσαμε ατελείωτα για διάφορα πράγματα. Κάποια στιγμή μου λέει :είσαι πολύ ώρα με το μπουρνούζι. Δε το βγάζεις να μην κρυώσεις που είναι μούσκεμα.. Και του απαντάω :μπροστά σου. Και μου λέει ναι ντρέπεσαι. Κομπλαρα του λέω όχι.. Το έβγαλα κατευθείαν. Η αλήθεια είναι ότι τον γούσταρα εδώ και πολλά χρόνια. Όταν έβγαλα το μπουρνούζι μου λέει κάτσε να τα6βγαλω και εγώ όλα μην νιώθεις μειονέκτημα. Ε λοιπόν όλο το βράδυ δεν σταματήσαμε να κάνουμε έρωτα.

Τώρα ζητώ την βοήθεια σας. Δε ξέρω τι να κάνω. Τον κουνιάδο μου τον αγαπάω αλλά ο άντρα μου είναι επιλογή του μπαμπά μου. Τι να κάνω

Να χωρίσω τον άντρα μου και να μείνω με τον κουνιάδο μου αλλά θα στεναχωρήσω τον μπαμπά μου

Η να μείνω με τον άντρα μου και να συνεχίσω να είμαι και με τον κουνιάδο μου.

Βοηθήστε μ.. 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html