Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας, ο καιρός τις επόμενες ημέρες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας, ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Κατηγορία Καιρός στις   12:30 π.μ.  |  Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021



Ο Σάκης Αρναούτογλου, στην πρόβλεψή του για τον καιρό τις επόμενες ημέρες, έκανε λόγο για σχηματισμό πυκνών ομιχλών τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (20/10) σε περιοχές «ευπαθείς» σε ομίχλες. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες.


Πιο αναλυτικά, ο κ. Αρναούτογλου ανέφερε ότι το πρωί της Τετάρτης θα παρουσιαστούν ομίχλες στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, στο εσωτερικό της Πελοποννήσου, σε κάποια σημεία της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της κεντρικής Μακεδονίας οι οποίες αναμένεται να διαλυθούν το μεσημέρι. Παράλληλα, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας.


Στα νοτιοανατολικά της Θεσσαλίας και στις Σποράδες, αλλά και σε κεντρικά και βόρεια τμήματα της Εύβοιας δεν αποκλείεται να έχουμε τοπικές μπόρες, αλλά και ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Κρήτη. Στα βόρεια και ανατολικά τμήματα των Κυκλάδων οι βοριάδες θα πνέουν έως 6-7 μποφόρ.


Για την Αττική ο κ. Αρναούτογλου ανέφερε πως αναμένονται λίγες τοπικές συννεφιές, και ηλιοφάνεια από το μεσημέρι με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 μέχρι 22 βαθμούς.


Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, χρειάζεται προσοχή το πρωί από τους οδηγούς γύρω από την πόλη λόγω ομίχλης και γενικά περιορισμένης ορατότητας. Στους 9-19 βαθμούς η θερμοκρασία.


Όσον αφορά τον καιρό τις επόμενες ημέρες, καμία αλλαγή δεν θα έχουμε την Πέμπτη, όμως την Παρασκευή θα υπάρχουν στη δυτική Ελλάδα σύννεφα, που θα πυκνώσουν περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Αργά το απόγευμα προς βράδυ, αναμένονται βροχές ή μπόρες κυρίως σε κεντρικές και βόρειες περιοχές του Ιονίου, ενώ αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σε παράκτιες περιοχές της βορειοδυτικής Ελλάδας.


Το Σάββατο πυκνώνουν τα σύννεφα, ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη τη δυτική Ελλάδα, με τα φαινόμενα να παρατηρούνται κυρίως στο Ιόνιο.


Δεν αναμένονται φαινόμενα όπως της τελευταίας κακοκαιρίας, όμωςλόγω του κορεσμένου από το νερό έδαφος ίσως δημιουργηθούν προβλήματα σε περιοχές που είχαν πλημμυρικά φαινόμενα.


Περισσότερες συννεφιές θα έχουμε την Κυριακή, τα οποία θα δώσουν μέτριας έντασης βροχές στη δυτική κυρίως Ελλάδα ή σε πιο βορειοανατολικά τμήματα, ενώ θα επηρεαστούν και κομμάτια της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.


Τέλος, πιο ψυχρές αέριες μάζες θα κάνουν τους Θρακιώτες να νιώσουν πρώτοι την πτώση της θερμοκρασίας που θα είναι αισθητή αρχικά στην περιοχή από την Κυριακή το μεσημέρι, ενώ από το απόγευμα και το βράδυ και στη βόρεια χώρα.


dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html