Κρυφός οίκος ανοχής μέσα σε μπαρ – Το δωμάτιο στο πατάρι και τα σκοτεινά μυστικά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Κρυφός οίκος ανοχής μέσα σε μπαρ – Το δωμάτιο στο πατάρι και τα σκοτεινά μυστικά

Κατηγορία Ρόδος στις   10:34 π.μ.  |  Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021



Η Ρόδος κουβεντιάζει τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβαιναν σε γνωστό μπαρ του νησιού. Οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς αποδείχθηκαν απόλυτα ακριβείς…


Ένας Έλληνας και τρεις αλλοδαποί θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω στις αρχές Νοεμβρίου, κατηγορούμενοι για τον «κρυφό οίκο ανοχής» που φέρεται να λειτουργούσε στο Φαληράκι της Ρόδου όπου και εκδιδόταν και μία 17χρονη από τη Βουλγαρία.


Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί, πριν από έξι χρόνια (Μάρτιος του 2015), μετά από πολυήμερη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι οποίοι και έριξαν φως στα όσα γίνονταν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Φαληράκι.


Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η αστυνομία σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου 2015, συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος νυχτερινού καταστήματος διασκέδασης στο οποίο εντοπίστηκε «κρυφός» οίκος ανοχής. Η αντίστροφη μέτρηση για τους εμπλεκόμενους ξεκίνησε μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών.


Για την υπόθεση αυτή είχαν συλληφθεί, ένας 36χρονος Αλβανός, μια 28χρονη υπήκοος Ουκρανίας και δυο γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 23 και 25 ετών (τότε ήταν 17 και 19 ετών), κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Σημειώνεται ότι το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε στην περιοχή «Φαληράκι» Ρόδου, με υπεύθυνο τον 36χρονο Αλβανό. Ειδικότερα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος Αλβανός, ενεργώντας κατ’ εντολήν ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δύο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.


Κατά την επιτόπια έρευνα και έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων. Επιπλέον, από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου τέθηκαν υπό διερεύνηση, φέρονταν να κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.


Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε, στον επάνω όροφο πάνω από το μπαρ που λειτουργούσε στο Φαληράκι, είχε στηθεί ένας οίκος ανοχής, στον οποίο συνευρίσκονταν ερωτικά οι δύο σερβιτόρες με τους πελάτες.


Το ποσό ήταν προκαθορισμένο: ήταν 100 ευρώ τα οποία εισέπραττε απευθείας ο 36χρονος Αλβανός που ήταν ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του καταστήματος, από τα οποία τα 50 ευρώ κατέληγαν στις εκδιδόμενες κοπέλες και τα υπόλοιπα 50 ευρώ στον ίδιο.


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html