Ασύλληπτη τραγωδία μετά από γάμο – Συγγενής έφυγε πεζός και τον σκότωσε αυτοκίνητο καλεσμένου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

Ασύλληπτη τραγωδία μετά από γάμο – Συγγενής έφυγε πεζός και τον σκότωσε αυτοκίνητο καλεσμένου

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   11:22 π.μ.  |  Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021



Τραγωδία που έσβησε τα χαμόγελα σε γαμήλια δεξίωση στη Νάξο. Γαμπρός και νύφη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τα όσα έγιναν…


Όλα έγιναν πρόχθες το βράδυ (02-10-2021) στο νησί της Νάξου, αμαυρώνοντας τη γαμήλια δεξίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χώρα στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Αγίου Προκοπίου, ένας από τους παρευρισκόμενους 85 χρονών, αποχώρησε πεζός.


Η περιοχή ωστόσο χαρακτηρίζεται από ελλιπή φωτισμό με αποτέλεσμα, να συμβεί το μοιραίο. Λίγα λεπτά αργότερα ένας ακόμη παρευρισκόμενος, αφού αποχώρησε από το γάμο με το αυτοκίνητό του, δεν είδε τον άτυχο άνδρα, παρασέρνοντάς τον, στο πέρασμά του.


Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα σε άσχημη κατάσταση και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Η μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε αναγκαία και έτσι ειδοποιήθηκε αμέσως ελικόπτερο για την παραλαβή του.


Ωστόσο λίγο αργότερα, σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας, δεν άντεξε στα βαριά τραύματά του (εσωτερική αιμορραγία) και άφησε την τελευταία του πνοή.


Όσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα, ενώ διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html