“Θέλω τα μωρά μου”: Τραγικός πατέρας βρήκε δολοφονημένη τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

“Θέλω τα μωρά μου”: Τραγικός πατέρας βρήκε δολοφονημένη τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους

Κατηγορία Διεθνή στις   11:31 π.μ.  |  Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021



Αβάσταχτος ο πόνος για πατέρα από τη Βρετανία που βρήκε νεκρή την οικογένειά του. Ο φερόμενος δράστης του εγκλήματος αυτοτραυματίστηκε.


Ανείπωτη θλίψη για έναν πατέρα που έμαθε πως ένας άγνωστος δολοφόνησε τη σύζυγο, τα παιδιά τους και τη φίλη της κόρης του.


Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα της 35χρονης Τέρι Χάρις, του 13χρονου γιου της Τζον – Πολ Μπένετ, της 11χρονης κόρης Λάσι και της συνομήλικής της Κόνι Τζεντ, φίλη της νεαρής, σε σπίτι στο Ντερμπισάιρ.


Τραγική φιγούρα ο πατέρας της οικογένειας, Τζέισον Μπένετ, ο οποίος πληροφορήθηκε για τους φρικτούς φόνους και οδήγησε τέσσερις ώρες συντετριμμένος για να τους βρει, σύμφωνα με τη Μirror.


Υπογράμμισε πως η καρδιά του έγινε χίλια κομμάτια από τον θάνατο της οικογένειάς του, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον ψυχικό του πόνο, όντας ράκος.


«Χρειάζομαι τα μωρά μου πίσω. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Οι άγγελοί μου. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα αγγίξω τα μάγουλά σας, να σας κρατήσω κοντά και να φιλήσω τα όμορφα πρόσωπά σας. Μόνο εσείς οι δύο μπορείτε να με φτιάξετε» ανέφερε στο δακρύβρεχτο μήνυμά του ενώ κατηγορεί τον εαυτό του λέγοντας πως «δεν προστάτευσα αρκετά τα μωρά μου και τώρα μου τα πήραν ξαφνικά».


Την ίδια στιγμή, στη σύλληψη ενός υπόπτου για τη δολοφονία προχώρησαν οι βρετανικές αρχές.


Ο 31χρονος συλληφθέντας φέρεται να σκότωσε την οικογένεια του Μπένετ, ενώ κοιμούνταν στο σπίτι τους.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης βρέθηκε με τραύματα από μαχαίρι έξω από το σπίτι, που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.


Ο άνδρας που συνελήφθη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σέφιλντ για να λάβει τις πρώτες βοήθειες, με τα τραύματα να μην θεωρούνται ιδιαιτέρως απειλητικά για τη ζωή του.


hairt.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html